VIDEO ⟩ Kiika tantsusaali! Birgit Sarrap valmistub hoogsalt «Tantsud tähtedega» saateks

Elu24
Copy
Birgit Sarrap ja Marko Kiigajaan tantsuproovis.
Birgit Sarrap ja Marko Kiigajaan tantsuproovis. Foto: Kuvatõmmis TikToki videost

Mõni päev tagasi paljastati «Tantsud tähtedega» järgmine osaleja, kelleks on lauljatar Birgit Sarrap. Nüüd on ühismeedias juba ringlemas klipp proovisaalist, kus Birgit ja treener Marko tublilt saateks harjutavad. 

Kõigest paar päeva tagasi saime teada, et «Tantsud tähtedega» saates osaleb armastatud lauljanna Birgit Sarrap. Naise tantsutreeneriks on Marko Kiigajaan, kes varemgi saates tantsutreeneri rollis olnud ja kellega koos on ettevalmistused saateks täies hoos – seda saab näha ka TikToki ilmunud videost, kus Marko ja Birgit koos tublilt tantsutrenni teevad. Tundub, et piitsa kõrval jagatakse ka präänikut ning vähemasti treener Marko Kiigajaani pilgust võib aimata, et tantsusaalis saab ka omajagu nalja. 

@lootsistuudio #dancingwiththestars #tantsudtähtedega #tv3eesti #vaatajatantsi #ballroomdancing #slowfox #markokiigajaan #birgitsarrap #lootsistuudio #estonia ♬ оригинальный звук - zotov

Birgiti tantsusaates osalemisest sai avalikkus teada vaid mõned päevad tagasi. «Kõik vajab veel harjutamist – olgu siis varvaste asend, kannal libisemine või üldine hoiak. Samas on treeningud põnevad ja Marko väga asjatundlik,» märkis Birgit, kes eile 34. sünnipäeva tähistas.

Enne saatesse tulekut arutas naine teemat ka pereliikmetega ning uuris tausta eelmiste hooaegade osalejatelt. «Sain aru, et ei tekkinud ühtki põhjust, miks ma ei peaks saates osalema. Seega on just praegu see õige aeg, mil saan tantsida ja tänu sellele heategevusse panustada,» selgitas Birgit Tv3-le.

Birgit pole esimene, kelle tantsuproovist juba TikTokis video levib. Tantsusaates osalevast Riigikogu esimehest Jüri Ratasest postitati platvormile sarnane video proovisaalist: VIDEOKLIPP 〉 Hoogsas rütmis! Jüri Ratas harjutab usinalt tantsusaateks samme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles