VIDEOKLIPP ⟩ Hoogsas rütmis! Jüri Ratas harjutab usinalt tantsusaateks samme (2)

Elu24
Copy
Jüri Ratas
Jüri Ratas Foto: Teele Toova

TikTokis ringleva video põhjal näib, et saate «Tantsud tähtedega» üks osaline Jüri Ratas teeb usinalt trenni ja valmistub peagi tantsupõrandale astuma.

Augusti lõpus tuli ilmsiks, et poliitik Jüri Ratas osaleb saate «Tantsud tähtedega» uues hooajas.

Elu24-le nentis Ratas toona, et pole kunagi otseselt tantsimisega tegelenud. «Olen Nõmmel lasteaias kunagi väga varajases nooruses tantsimist õppinud, kuid seda väga lühiajaliselt.» Poliitik tunnistas, et saates osalemine on tema jaoks kindlasti suureks väljakutseks.

Nüüd on sotsiaalmeedias ringlema läinud aga videoklipp sellest, kuidas Ratas tantsusaalis usinalt trenni teeb. «Esimesed tantsuvõtted treeneri Kristina Tarmeti käe all on selgeks õpitud,» kirjutas Ratas Facebookis, jagades kõnealust klippi.

Vaata vahvat klippi, mis on kõigest 16 tunniga kogunud 40 000 vaatamist!

@tv3eesti Jüri Ratas on tantsutrennis ning esimesed võtted on selged! 😎 “Tantsud tähtedega” alustab juba 9. oktoobril! 💃🏻🕺🏻 #dancingwiththestars #dancemoves #tvshow #tv3eesti #jüriratas #tiktokviral #estonia ♬ Do It To It - ACRAZE

«Rõõm on tõdeda, et heategevuse nimel võtab saates osalemise väljakutse vastu väga lugupeetud tipp-poliitik – Jüri Ratas,» rõõmustas TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur. «See on tähendusrikas algus, mis viitab, et erilist tunnustust ja tähelepanu pälvivad ka järgmised tantsutähed, kes oma karisma ja panusega toetavad Eesti Vähiliidu heategevuskampaaniat ning pakuvad vaatajatele meeleoluka ja emotsioonirohke «Tantsud tähtedega» hooaja.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles