Silvia Ilves ärajäänud kontserdist: ei ole halba ilma heata, inimesed märkavad ebaõiglust

Triin Roos
, ajakirjanik
Copy
Tšellist Silvia Ilves
Tšellist Silvia Ilves Foto: Erakogu

Pühapäeval kirjutasime, et Silvia Ilvese esmaspäeval Tartus toimuma pidanud heategevuslik esinemine tühistati vaid päev enne kontserti. «Ei ole halba ilma heata,» ütles Ilves esmaspäeval, andes teada, et üks äraütlemine tõi talle ja tema poegadele asemele kolm uut kontserdisoovi.

Elu24 avaldas pühapäeva õhtul artikli, kus kajastasime tšellist Silvia Ilvese sotsiaalmeedias tehtud postitust. Muusik väljendas seal kurbust seoses sellega, et tema esmaspäevane heategevuslik esinemine Tartu Ülikooli kliinikumis tühistati päev enne kontserdi toimumist. «Tunnen, kuidas enesetunne sellest teadaandest järsult halvenes. Mis tunne mul on pianisti ees, kellega oleme kuu aega tööd teinud kontserdi nimel? Te vist ei oskagi ette kujutada seda kibedat, kurba, pettunud tunnet,» kirjutas Ilves pühapäeval oma Facebooki postituses. «Olin emotsionaalselt väga raputatud ootamatust teadaandest. See on tegelikult väga kurb! Kahjuks jääb meie muusika patsientidega jagamata,» ütles ta Elu24-le.

Esmaspäeva hommikul andis Ilves Elu24 toimetusele rõõmsalt teada, et lühikese aja jooksul pärast artikli ilmumist sai ta kolm uut esinemiskutset. «Tundub, et see uudis äratas üles häid inimesi. See, et üks inimene jättis heategevusliku esinemise ära, tekitas kolm heategevuslikku esinemist juurde,» tõdes Ilves. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles