Tabati tagaotsitavaks kuulutatud ema, kes põhjustas oma lapse surma

Elu24
Copy
Sirli Mändmaa
Sirli Mändmaa Foto: Kuvatõmmis ERR-i videost

Oma lapse surmas süüdi mõistetud Sirli Mändmaale määrati kaheksa-aastane vangistus. Seni ei olnud naine oma karistust kandma läinud. 

Selle aasta aprillis vahendas Elu24 «Pealtnägija» lugu 60-aastasest Sirli Mändmaast, kes mattis neli aastat tagasi oma 13-aastase tütre. Selle aasta kevadel jõustunud kohtuotsuse järgi on Mändmaa selles ise süüdi, sest lükkas edasi lapse ravi. 

Rohkem Mändmaa tütre traagilisest loost saad lugeda SIIT. 

Riigikohus mõistis naise kaheksaks aastaks vangi, sest ta ei andnud lapse HIV-ravile nõusolekut. Seni ei olnud Mändmaa oma karistust kandma läinud.

Sirli Mändmaa kuulutati tagaotsitavaks.
Sirli Mändmaa kuulutati tagaotsitavaks. Foto: Kuvatõmmis Politsei kodulehelt

Põhja prefektuuri operatiivjuht Urmet Tambre säutsus reedel, 16. septembril, et tagaotsitavaks kuulutatud Mändmaa saadi kätte.

«Tabatud. Täna pidasime kinni tagaotsitavaks kuulutatud Sirli Mändmaa, kes polnud siiani läinud vanglasse oma karistust kandma,» kirjutas Tambre Twitteris.

Tambre täpsustas Elu24-le, et naine kuulutati mõned päevad tagasi tagaotsitavaks, kuna ta polnud ilmunud vanglasse oma karistust kandma. «Kogusime infot naise võimalike asukohtade kohta ning pidasime ta täna õhtul kella 17 ajal Tallinnas sadama piirkonnas kinni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles