Narva tanki teisaldamisest tekkinud lahkhelid on Eesti riigi ja Ida-Virumaa linna justkui kahte leeri löönud. Kõige selle keskmes on Narva linnapea Katri Raik, kes tõdes «Hommik Anuga» saates: «Keeruline on seletada eestlastele, mida inimesed saavad aru Narvas. Ma püüdsin seda teha ja kukkusin totaalselt läbi.»

Pühapäevase vestlussaate «Hommik Anuga» üheks külaliseks oli Narva linnapea Katri Raik, kes oli teleintervjuuks valinud valge kleidi. «Valge on rahu värv. [...] Eks ta praegu ole selline, et Narva tundub praegu selline võitluslik linn. Aga tegelikult on Narva imearmas Eesti linn ja ausalt öeldes, olles naisena poliitikas, on minu kleidid omandanud täiesti uue tähenduse. Suve alguses tehti ühest minu kleidist Vene lipp,» tõdeb Raik.

Ka Elu24 vahendas jaanipäeval, et Raik postitas ühismeediasse lõbusa pildi, kuid osale inimestele jäi silma, justkui oleks tal seljas olnud Vene lipu värvidega kleit. Raik kummutas järgmisel päeval kahtlused. «Head jaani! Mõtlesin täna selga panna punase kleidi, ei ole vist hea mõte. Valge on lipuvärv (mitte hall), seega eksite. Eilsel kleidil on muide Ukraina tikand, sealsed sõbrad kinkisid,» viitas Raik sellele, et tema kleidi värvid olid sinine, punane ja hall.

Kommentaarid (8)
Copy