VIDEO ⟩ Nagu filmis: Kanada luksushotellist varastati kuulus foto Winston Churchillist

Inna-Katrin Hein
Copy
Fotograaf Yousuf Karshi foto Briti peaministrist Winstin Churchillist 1941. aasta detsembris Kanada parlamendis. Nüüd varastati see foto Ottawa luksushotellist Château Laurier
Fotograaf Yousuf Karshi foto Briti peaministrist Winstin Churchillist 1941. aasta detsembris Kanada parlamendis. Nüüd varastati see foto Ottawa luksushotellist Château Laurier Foto: SWNS.comYousuf Karsh/Scanpix

Kanada Ottawa kesklinnas asuvast luksushotellist Fairmont Château Laurier varastati tuntud fotograafi Yousuf Karshi 1941. aasta foto Briti peaministrist Winston Churchillist.

Hotelli lugemissalongis olnud originaalfoto vahetati hotelli esindajate sõnul koopia vastu, kuid nad ei tea, millal ja kes seda tegi, teatab cbc.ca.

Esindajad lisasid, et originaalfoto «The Roaring Lion» («Möirgav lõvi») riputati üles aastal 1998 ja nad leidsid möödunud nädala lõpul, et seinal on koopia. Pilt ei rippunud õigesti ning erines ülejäänud tuntud inimestest tehtud fotodest, mis selles ruumis on ja mille tegi samuti fotograaf Yousuf Karsh.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles