SODIAAGISOSINAD Täiskuu tuleb ärev ja paneb proovile

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

• «Sodiaagisosinate» podcast'is räägime nädala sündmusest – täiskuu Veevalajas toob kaasa suuri ühiskondlikke, aga ka isiklikke pingeid.

• Tutvume Inimese Disaini energiatüübi Projektoriga, tuleviku juhiga.

• Dagmari tarokaardipakist tuleb nädalat toetama Päike.

Soovitused nädalaks

Elu võib saata selgelt meie teele olukorrad, kus peame võtma vastutuse, olema vastupidavad ja vaprad. Tuleb usaldada, et meil on olemas kogu jõud, mida selleks vaja. See täiskuu testib meie küpsust, seega tuleb püüda anda parim.

Loe siit ka täiskuu horoskoopi.

Inimese Disaini energiatüübi Projektoriga saad tutvuda lähemalt siin: INIMESE DISAIN 〉 Tutvu maailmas suurt populaarsust koguva õpetusega

Nädalakaart

Päike

Tarokaart Päike
Tarokaart Päike Foto: Shutterstock

Päikese kaart taropakis on mõnes mõttes meie teekonna kõrghetk. Saame selgelt aru, mis on meid siia hetke toonud, ning meile paljastub edasine teekond. Oleme nüüd küpsenud väljakutsetes, mis meie teele on veeretatud, ning oskame mõista paremini enda rolli kõiges toimunus. Aga saame ka aru, kus me oleme eriti hästi hakkama saanud.

Päike tuletab meile ka meelde rõõmustada oma sisemist last. Luba endale midagi, mida tahtsid väga viieaastasena saada, olgu selleks lego või barbinukk. Rõõmusta end! Ja püüa keskenduda sellele, mis on elus rõõmustav ja meeldiv. Eriti ebakindlatel aegadel tuleb sellega teadlikult vaeva näha – olla tänulik.

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval 19.39–21.45

Reedel 14.06–21.45

Pühapäeval 18.10–23.43

Nendel aegadel tasub vältida oluliste otsuste, tehingute ja kokkulepete sooritamist, kui just eesmärgiks pole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles