Seekordne täiskuu toob pinnale sügavad pinged, aga ka tugeva tahte olukorda muuta. Selle erakordselt jõulise täiskuu ajal moodustub planeetide vahel Suur Rist, mis võib viia olukordade lõhkemisi. Ent kaasneb ka positiivseid mõjusid. Loe lähemalt, milliseks täiskuu kujuneb ja mis see Sinu tähemärgile tähendab. 

Täiskuu saabub 12. augusti ööl kell 04.35 ning on seekord Veevalaja märgis ühenduses Saturniga ja kvadraadis Uraani ning Kuu Põhjasõlmega Sõnnis. Täiskuu kaardis moodustub seetõttu üks tugevaim pingeid loov muster: Päike, Kuu, Saturn, Uraan ja Kuusõlmed teevad omavahel Suure Risti fikseeritud märkides. Selline konfiguratsioon loob meeletu surve. 

Täiskuu ajal energia kulmineerub ja vabaneb. Pinge tõuseb haripunkti, tuues mõnikord kaasa imelisi õnnestumisi ja täitumisi, aga teinekord ka selguse, et mis peab kaduma. Seekord on tegu rohkem millestki lahti laskmisega - meile saab sügavalt selgeks, mis ei tööta, ning millised tegevused ja suunad ei vii meid sihtmärgini, mida hetkel sümboliseerib Uraani ühendus Kuu Põhjasõlmega Sõnnis. Midagi peab nüüd juhtuma.

Kommentaarid
Copy