Baarivargus Kalamajas: mees ladus töötaja koti alkoholi täis ja vaatas seejärel turvakaameraga tõtt

Kristiina Reimand
, Reporter/toimetaja
Copy
Uus Laine
Uus Laine Foto: Taavi Sepp

Pealinna populaarne lokaal sattus koletu teo osaks, kui ühel ööl otsustas tundmatu mees laduda töötaja seljakoti täis alkoholi.

Balti Jaamast kiviviske kaugusel asuv Uus Laine tervitab muuhulgas külastajaid oma stiilipuhta interjööri ning noorusliku ja lõbusa õhustikuga. Konkreetsest juhtumist rääkides pole baari ühe omaniku Madis Ligema toon aga sugugi lõbus.

25. juulil, esmaspäeval, oli Uues Laines tavaline peoõhtu. Kell oli vaikselt tiksunud juba järgmisesse päeva ning 26. juulil kella kolme paiku öösel otsustas üks tundmatu härra siseneda töötajate ruumi, kus ta ladus ühe töötaja seljakoti täis head ja paremat kraami, täpsemalt alkoholi, ja lahkus seejärel sündmuskohalt. Mehe leidmiseks tehti avaldus politseisse ja postitus Kalamaja inimesi koondavasse Facebooki gruppi.

«See avastati selliselt, et ühel hetkel oli kott kadunud ja turvakaamera pealt saab ju vaadata, mis toimus. Suhteliselt kohe avastati, võib-olla pool tundi pärast vargust,» räägib Madis Ligema. «Mis ma öelda oskan... päris nahaalne,» ütleb baari omanik kurvalt. «Justkui päise päeva ajal, kuigi öösel, aga midagi oli toimumas, inimesed olid samal ajal majas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles