VIDEO ⟩ Kupeldaja Ghislaine Maxwell viidi jooga poolest tuntud Florida vanglasse

Inna-Katrin Hein
Copy
USA kohtukunstniku Jane Rosenbergi joonistus alaealiste tüdrukute kupeldamises süüdi mõistetud Ghislaine Maxwellist 2021. aasta detsembris New Yorgi kohtus. Maxwell kannab 20 aasta pikkust vanglakaristust
USA kohtukunstniku Jane Rosenbergi joonistus alaealiste tüdrukute kupeldamises süüdi mõistetud Ghislaine Maxwellist 2021. aasta detsembris New Yorgi kohtus. Maxwell kannab 20 aasta pikkust vanglakaristust Foto: JANE ROSENBERG/Scanpix

Ameerika Ühendriikide vanglate büroo andmetel viidi USA pedofiili Jeffrey Epsteini endine kallim ja alaealiste tüdrukute kupeldaja inglanna Ghislaine Maxwell Florida madala turvalisusega föderaalvanglasse, kus ta kannab oma karistuse lõpuni.

60-aastane Maxwell kannab oma 20 aasta pikkust seksikaubanduskaristust nüüdsest Tallahassee vanglas, mille lehekülje kohaselt on see «madala turvalisusega föderaalne vangla ja kinnipidamiskeskus», teatab cnn.com.

USA meedia teatel on see vangla tuntud kui vangide joogakeskus, sest sellest vanglast on väljunud mitu karistuse ära kandnut joogaõpetajana. Ei ole teada, kas Maxwell harrastab joogat. Lisaks jooga tegemisele saab seal ka muud kehalist tegevust ja sporti harrastada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles