FOTOD Vaid paar päeva tagasi vales kohas parkinud autojuht pani kinni järjekordse kõnnitee (12)

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Foto: Lugeja foto

«Tallinna jalakäijate ja jalgrattateed muudetakse mitteametlikeks parkimiskohtadeks,» nentis Gonsiori tänaval vales kohas parkinud autot filminud kodanik mõne päeva eest. Nüüd jäi sama auto taas vahele valesti parkimisega.

Tallinna kesklinnas Gonsiori tänaval asuvat kõnni- ja jalgrattateed kasutavad autojuhid pahatihti sõiduki parkimiseks. YouTube'i lehel Testi Eesti avaldati video sellest, kuidas üks kaaskodanik oma kõnniteele pargitud Land Roverisse istus, sellega ülekäigurajale sõitis ja siis masina sinna sootuks seisma jättis.

«Tallinna jalakäijate ja jalgrattateed muudetakse mitteametlikeks parkimiskohtadeks,» kommenteeris olukorda pealt näinud ja filminud isik, kes video pärast ka YouTube'i postitas. Kõigest kaks päeva hiljem oli videoklipil pea 20 000 vaatamist.

Hetkel, mil Land Roveri juht märkas, et teda filmitakse, läks aga sõneluseks. Asi päädis suisa kähmlusega. «Mida sa filmid?» küsis ärritunud autojuht, kes oli jätnud oma Land Roveri ülekäiguraja keskele. See oli aga kõigest algus.

Vaata videot SIIT!

Vaid paar päeva hiljem parkis sama auto kinni aga järgmise kõnnitee. «Mingit kaubavedamist seal ei toimunud,» sõnab Tallinnas Soo tänaval jalutanud mees. «Lapsevankrid ja ratturid pidid alandlikult mööda hiilima.»

Foto: Lugeja foto

Auto parkimist jäädvustanud vihje saatja lisas, et ümberringi on tänavavalgustuse postide küljes ka meeldetuletus, kus ei tohi parkida. 

Foto: Lugeja foto

Väljaandele Limon kommenteeris PPA kommunikatsioonispetsialist Kristjan Lukk pühapäeval, et Tallinnas korraldab parkimist ja teeb selle üle järelevalvet munitsipaalpolitsei. «Edastasime siiski info ka liiklusjärelevalvekeskuse menetlejatele, kes täpsustavad videos nähtu asjaolusid ja võtavad vajadusel inimestega ühendust,» lisas ta.

Lukk tuletas ka meelde, et sõidukit tohib peatada ja parkida selleks ettenähtud kohtades ja tingimustel, mis on välja toodud liiklusseaduses.

Kommentaarid (12)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles