VIDEO ⟩ Vales kohas parkinud juhi filmimine lõppes Tallinnas kähmluse ja sõimuga (11)

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

«Tallinna jalakäijate ja jalgrattateed muudetakse mitteametlikeks parkimiskohtadeks,» nentis Gonsiori tänaval vales kohas parkinud autot filminud kodanik. Filmimine võttis aga ootamatu pöörde.

Tallinna kesklinnas Gonsiori tänaval asuvat kõnni- ja jalgrattateed kasutavad autojuhid pahatihti sõiduki parkimiseks.

YouTube'i lehel Testi Eesti avaldati video sellest, kuidas üks kaaskodanik oma kõnniteele pargitud Land Roverisse istus, sellega ülekäigurajale sõitis ja siis masina sinna sootuks seisma jättis.

«Tallinna jalakäijate ja jalgrattateed muudetakse mitteametlikeks parkimiskohtadeks,» kommenteeris olukorda pealt näinud ja filminud isik, kes video pärast ka YouTube'i postitas. Kõigest kaks päeva hiljem on videoklipil pea 20 000 vaatamist.

Hetkel, mil Land Roveri juht märkas, et teda filmitakse, läks aga sõneluseks. Asi päädis suisa kähmlusega. «Mida sa filmid?» küsis ärritunud autojuht, kes oli jätnud oma Land Roveri ülekäiguraja keskele. See oli aga kõigest algus.

Vaata täpsemalt videost!

Väljaandele Limon kommenteeris PPA kommunikatsioonispetsialist Kristjan Lukk, et Tallinnas korraldab parkimist ja teeb selle üle järelevalvet munitsipaalpolitsei. «Edastasime siiski info ka liiklusjärelevalvekeskuse menetlejatele, kes täpsustavad videos nähtu asjaolusid ja võtavad vajadusel inimestega ühendust,» lisas ta.

Lukk tuletab meelde, et sõidukit tohib peatada ja parkida selleks ettenähtud kohtades ja tingimustel, mis on välja toodud liiklusseaduses.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles