Pidutse stiilselt! Kus korraldada eriti meeldejäävat üritust? Meie teame!

Copy
Foto: Shutterstock

On aeg pidukingad kapist välja võtta? Sel juhul usalda oma üritus nende kahe ürituskorraldaja kätesse ning naudi meeldejäävat pidu.

AfterDark

Kui on saabunud aeg korraldada erilisemat üritust või pidu, siis on selleks vaid üks valik – AfterDark. See on parim peokorralduskoht Tallinnas ja kogu Eestis.

AfterDark korraldab Sulle täiesti unikaalse ürituse, olgu tegu poissmeesteõhtu või pruutneitside peoga, sünnipäevaga või firmaüritusega. Nende pärusmaaks on õhtused ja öised meelelahutusprogrammid. Valida saab nii väikeste šõude kui hommikuni kestvate pidude vahel, hullumeelsetest eksklusiivseteni. Igaühele midagi!

Mida AfterDark pakub:

  • kaasaskantav kokteilibaar ja baarmenid firmapidudeks koos kliendi soovitud šõuga
  • Vinged poissmeestepeod
  • Sensuaalsed ja lõbusad tüdrukuteõhtud
  • Täiskasvanute sünnipäevapeod
  • Hullumeelne põgenemistuba
  • Palju muid vingeid võimalusi

Tegu on kõrgeima hinnangu saanud ürituskorraldusettevõttega Eestis, kelle kõik kliendid on andnud tagasisideks maksimaalse hinnangu. Nende üritused on alati nii unikaalsed ja erilised, et seltskonnad üle maailma tulevad Eestisse, et pidutseda koos AfterDarkiga. Neid eristab teistest teenusepakkujatest, lisaks suurepärasele teenindusele ja kiirele suhtlusele, on personaalsus, millega nad üritusi korraldavad.

Pole vahet, kui suur on seltskond või kus Eesti otsas asud, AfterDark tuleb teie juurde või teie AfterDarki juurde. Saadaval on erinevad peopaketid sõltuvalt tähtpäevast. Heida pilk kodulehele ja võta ühendust, et korraldada erakordne üritus järgmine kord, kui plaanis tähistada!

Maibowling

Kui otsid meelelahutust kogu perele, on alati hea idee minna bowlingusse. Mai Bowling pakub selleks kõiki võimalusi, et elamuse saaks nii väike kui suur mängija.

Mai Bowling on hea koht, kus taasavastada bowlingu võlu. Lisaks on võimalus pidada maha korralik piljardilahing. Mõnusalt sportlik päev koos maitsvate snäkkide ja hubase atmosfääriga!

Bowling on alati olnud populaarne ürituste korraldamise koht. Mai Bowling pakub erinevaid pakette, et sündmuste tähistamine oleks võimalikult mugav. Võimalik on valida laste sünnipäevapaketi, õpilaste paketi ja 18+ paketi vahel. Mai Bowlingus saab rentida ka tehnikaga varustatud ruumi, et pidada koosolekut, nõupidamist või sünnipäeva. Muuda iga üritus eriliseks!

Rohkem infot leiab siit:

Copy
Tagasi üles