VIDEOD «Ära tekita Läti riigile piinlikkust!» Hullunud fännid loopisid Positivuse esinejaid telefonidega

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
ASAP Rocky
ASAP Rocky Foto: Taavi Sepp

Möödunud nädalavahetusel toimus Lätis Positivuse festival, mille peaesinejaks oli Ameerika räppar ASAP Rocky. Artisti esinemise ajal viskasid fännid lavale enda mobiiltelefone, millest üks tabas ka räpparit. ASAP kutsus telefoni visanud noormehe endaga lavale, et selgeks teha, kuidas poiss tema taluvuse piire ületas.

Artistide esinemise ajal telefonide lavale viskamine on viimasel ajal muutunud üha sagedasemaks. Möödunud nädalavahetusel Riias toimunud Positivuse festivalil esinenud ASAP Rocky kontserdi ajal viskas fänn teda mobiiltelefoniga, mis lendas artisti näost napilt mööda.

Räppar kutsus telefoni viskaja endaga lavale, et teha selgeks, et selline käitumine ei ole okei ning tema teod peegeldavad kogu Läti riiki. Olukord lahenes õnneks hea meeleoluga, sest artist saatis ülemeelikus tujus fänni rahva sekka suure hüppega tagasi.

@andrejko.epta ❤️ @asaprocky ♬ оригинальный звук - andrejko.epta

Tiktokis levivas videos saab näha, kuidas rahvas karjus peale intsidenti räpparile, et ta noormehe lavale võtaks. «Tule siia, poiss,» ütles artist fännile ning tõmbas ta endaga lavale ja embas teda tugevalt.

«Ma olen liiga ilus, et mind telefoniga visata võiks, sa tead seda, eks?» rääkis räppar fännile. «Sa peaaegu lõid mind selle telefoniga tugevalt näkku. Sa pead ettevaatlik olema, kullake,» ütles ASAP Rocky.

Muusik kinnitas fännile, et armastab teda, ning küsis, kas ta on valmis hullu panema. Peale järjekordset kallistust uuris räppar, kus fänni telefon on, ning tuletas veel kord meelde, et rohkem ei tohi teda telefonidega visata.

«Ei mingit telefonidega viskamist enam, vennas. Sa oleksid võinud mu ilusale näole pihta visata, mees. Sa tead, et ma olen supermodell,» rääkis muusik mikrofoni.

Räppar ütles, et kuna noormees on laval, esindab ta seal enda riiki, ning uuris, kas ka fänn sellest aru saab. «Kas ta esindab teid? Kas ta on okei?» küsis ta seejärel lava ees olnud fännidelt. Rahva hõisete järgi sai artist aru, et olukord on kontrolli all.

«Oota, mis su nimi oligi?» päris räppar. Fänn vastas, et ta nimi on George. «Jou, George, vaata. Ära tekita täna enda riigi ees piinlikkust. Sa pead täna kõvasti tuld andma. Sa pead neile näitama, et sa oskad hulluks minna, et sa oskad rahva seas surfata, et sa oskad moshpit'ida, sa oskad seda, eks?» rääkis räppar fänniga ning saatis ta järgmise lauluga rahva sekka tagasi.

@edmundens #legend#asaprocky#positivus @Georg Lääne #fyp#🤯 ♬ original sound - Slongtong

Tundub, et artist palus fännil suure hooga rahva sekka hüpata, sest mõni sekund hiljem George seda tegigi. Tema hüppest publikusse on ka teine videoklipp, kus saab näha, et noormees maandus tõepoolest rahva hulka.

@strazdinalauraa šis bija kks insane 🥲 #asaprocky #positivus #positivus2022 #fyp ♬ original sound - civariva

Ka USA räpparile Megan Thee Stallionile visati Positivuse festivalil toimunud kontserdi ajal lavale meeletus koguses mobiiltelefone. Meganit mobiilide laviin ei heidutanud, vaid ta võttis need hea meelega vastu ning filmis telefonidega ennast ja enda tagumikku. 

@whotfisalise The queen herself @theestallion 🔥🥵 @ positivus 2022 #positivus2022 #megantheestallion #fyp ♬ original sound - alishuksm

Läti tiktokker Rihards Sniegs postitas platvormile video, kus ta parodeerib Positivusel esinenud Megan Thee Stallioni reaktsiooni fännide lavale visatud mobiiltelefonidele. Mees imiteerib algul hetke, kui esimene fänn enda telefoni lavale viskas. Nähes, et Megan võttis telefoni enda kätte ja sellega end filmis, hakkasid ka teised fännid artisti telefonidega loopima.

@rihardssniegs Tie, kas bija POSITIVUS sapratīs… #latvija #latviešutiktok #riga #latviešufyp #joks #fyp #comedу #positivus2022 #megantheestallion ♬ original sound - Rihards Sniegs

On arusaadav, et eksklusiivset videot suurartistist ihaldab iga fänn, kuid lavale visatud telefonidega tuleb olla ettevaatlik, sest kõikidele artistidele see ei meeldi.

Möödunud kuul Inglismaal toimunud Wirelessi festivalil viskasid fännid Lil Uzi Verti esinemise ajal lavale nii palju mobiiltelefone, et mehel sai sellest villand ning ta viskas ühe telefoni suure hooga rahva sekka tagasi. Kahjuks tabas telefon ühte fänni vastu pead, mille tagajärjel hakkas naisel peast verd voolama. Selle kohta saad lugeda ja videot vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles