VIDEO USA räppar Cardi B lõi festivalil hullunud fänni mikrofoniga?!

Elu24
Copy
Räppar Cardi B Grammy-eelsel galal Beverly Hillsis Los Angeleses Californias USA-s 25. jaanuaril 2020.
Räppar Cardi B Grammy-eelsel galal Beverly Hillsis Los Angeleses Californias USA-s 25. jaanuaril 2020. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency

Ameerika räppar Cardi B andis möödunud nädalal Suurbritannias Wirelessi festivalil kontserdi. Üritusel tehtud video järgi tundub, nagu oleks räppar esinemise ajal oma fänni mitu korda mikrofoniga löönud. Räppar aga eitab kaklust, vahendab Daily Mail.

29-aastane räppar Cardi B andis möödunud nädalal Suurbritannias toimuval Wirelessi festivalil kontserdi. Artisti esinemise ajal leidis aset intsident, mis ajas sotsiaalmeedia kihama.

Kontserdi külastaja postitas Twitterisse video, kus tundub, et räppar lööb oma fänni korduvalt mikrofoniga. Seejärel sekkus turvamees, kes üritas räppari ja fännide vahelist olukorda lahendada. Video postitaja kirjutas, et Cardi B kakleb Wirelessi festivali laval fänniga.

Internetis levivat klippi nähes selgitas Cardi B Twitteris, et kõik ei ole nii, nagu tundub. Asja klaarides säutsus räppar: «See ei olnud kaklus!»

Peale räppari säutsu hakkasid sotsiaalmeediasse ilmuma ka teised videod, mis näitavad olukorda erinevate nurkade alt.

Cardi B fänn kasutajanimega ItsKenBarbie jagas enda Twitteri kontol videot, kus jääb mulje, nagu ei olekski räppar kedagi mikrofoniga löönud. Tundub, et fännid üritasid mikrofoni endale haarata, mille peale muusik püüdis seda agressiivselt enda kätte tagasi tõmmata.

Videos on ka näha, kuidas turvamehed lauljanna turvaliselt minema eskortisid. Cardi pilgust võib eeldada, et ta oli fänni käitumisest löödud.

Cardi B ei ole ainuke, kellel Wirelessi festivalil fännidega probleeme tekkis. Eelmine nädal suutis USA räppar Lil Uzi Vert fännil telefoniga pea veriseks visata, selle kohta saad täpsemalt lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles