«Töökad härrad» toimetasid Pärnus asuva autopesula tolmuimeja kallal. Omanik: see on juba kolmas kord

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy

Esmaspäeva, 4. juuli õhtul postitas autopesulate kett Pese Ise Autopesula 24h oma Facebooki kontole, et Pärnus otsitakse taga kahte härrat, kes käisid omale tolmuimejast taskuraha näppamas.

«Head pärnakad! Kui keegi tunneb neid kahte töökat härrat, kes varastel hommikutundidel oma isiklike tööriistadega meie pesula tolmuimeja kallal askeldavad ja omale taskuraha omastavad, palun andke meile teada,» kirjutati esmaspäeva, 4. juuli õhtul Pese Ise Autopesula 24h Facebooki kontol. Samuti jagati fotosid videosalvestisest, kus «töökad härrad» on üsna selgesti äratuntavad. 

«Väga soovime nende härradega tõsisema töövestluse läbi viia,» jääb kõlama iroonia pikanäpumeeste aadressil. Tulemuseni viiva info eest lubab autopesulate kett ka vaevatasu.

Sama tolmuimeja kallal juba kolmandat korda

Pese Ise Autopesula 24h omanik Martin ütles Elu24-le, et samad härrad on viimase nädala jooksul tolmuimeja kallal käinud juba kolm korda. Et tolmuimeja töötab euromüntidega, on härrased püüdnud sealt neid seda kangutades ja lahti muukides kätte saada.

«See summa, mis nad sealt kätte on saanud, ei ole suur. Tolmuimeja rikkumise näol on kahju kindlasti suurem,» hindab Martin konkreetseid summasid avaldamata. 

Mehel on politseile koostamisel ka avaldus. «Kuna oli mitu juhtumit, siis panen videod kokku, et need seejärel politseile edasi saata,» räägib Martin järgmistest plaanidest.

Juhtum on politseile teada

Lääne prefektuuri väärtegude ja varavastaste kuritegude menetlusgrupi juht Reelika Kivi ütles Elu24-le, et avaldust politseile selle juhtumi kohta veel tulnud ei ole. «Kuid juhtum on meile teada ja tegeleme täpsemate asjaolude väljaselgitamisega.» 

Taolised vargused münte sisaldavatest automaatidest on Kivi sõnul siiski suhteliselt erandlikud. «Sellegipoolest tasub aga igasugusest vargusest politseile teada anda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles