NÄDALAPROGNOOS Sel nädalal satuvad teele tulevikuga seotud märgid ja inimesed

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 13.–19. juuni 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Paar nädalat tagasi alanud kuutsükkel jõuab nüüd täiskuu faasi, mistõttu emotsioonid on järgnevatel päevadel võimendatud ning energia kulmineerumas. Ent seekord ei too täiskuu kaasa purustavaid ega agressiivseid jõude, pigem on see kõrgendatud energia suunatud tulevikku – täiskuu võimaldab sisimas küpseda tundel, millises suunas on meil vaja elus edasi liikuda. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Teisipäeval saabub täiskuu Amburis, mis on seekord Maale väga lähedal ja seetõttu paistab suuremana – sellest ka nimetus «superkuu». Selle täiskuu eesmärgiks on tasakaalustada fakte, ideid ja infokilde suurema pildiga. See aitab ühendada oma erinevad soovid, mõtted ja tundmused mingisuguseks terviklikumaks visiooniks. Ent samas toob üldpildis nähtavale ka peened detailid, mis seni märkamata jäänud. Seekord on täiskuu väga õpetlik – see aitab purustada illusioone ning reaalsuse eest vastutust võtta. 

Täiskuu horoskoopi loe siit!

Kolmapäeval jõuab Veenus ühendusse Kuu Põhjasõlmega ning Marss teeb ühenduse Chironiga – astroloogiliselt on see päris eriline päev, mil saame võtmed tulevikku, ning sellega kaasneb ka oma haava teadvustamine ja tervendamine. Tegu võib olla haavaga, mis on õõnestanud meie motivatsiooni, pealehakkamist ja kirge elu suhtes. Asi võib olla isegi otseselt meie füüsilises kehas – mis osa sellest on tekitanud meis enim ebakindlust ja kus oleme tundnud blokeeringut? Nüüd on aeg otsejoones sellega tegeleda ja oma suhtumist kehasse muuta. 

Sel päeval tasub panna tähele kõiki märke, mis teele satuvad. Inimesed ja sõnumid, mis meieni jõuavad, kannavad mingit tähendust seoses meie tulevikuga ja potentsiaalselt kõige arendavama elusuunaga. 

Neljapäeval on Päike trigoonis Saturniga ja kvadraadis Neptuuniga. See on tõeline illusioonide murdmise päev ning positiivne on see, et illusiooni taga on ootamas uus stabiilne reaalsus – olukorra paranemine on vägagi võimalik. Need seisud kutsuvad inimesi sõltuvustest ja halbadest harjumustest lahti laskma ning oma reaalsuse eest vastutust võtma. On aeg vabaneda tühjast vahust ja luua asemele tugev alus. Mida realistlikum ja vastutustundlikum nüüd oled, seda rohkem satud universumi soosingusse. See on väga arendav päev.

Laupäeval-pühapäeval liigub Veenus kvadraadis Saturniga, mis viitab, et vastutustundlikkus on viinud liigse kriitikani. Võimalik, et nüüd tulevad nähtavale just need osad endast, mida me pole ise omaks võtnud, aga meile paistab, et just teised ei hinda meid või hoopiski tõrjuvad. See seis toob kaasa teatava isolatsiooni, mil on raskem teistega sidet luua. Suhetes on see päev raskem, tuleb olla lihtsalt kannatlik ja ajutist külmust mitte isiklikult võtta.

Pühapäeval on Veenus ka sekstiilis Neptuuniga ning Päike teeb kvinkunksi Pluutoga. Süda on taas pehmenemas, kuid siin leiab aset mingi veider ebakõla seoses oma isikliku jõu väljendamisega. Justkui kardetakse, et see riivab kedagi, ent siis ei olda jälle aus iseendaga. See hõõrdumine on tajutav eelkõige iseenda sees, mis tekitab veidi ebamugavust ja rahutust. Küsimus on, kuidas väljendada end ausalt ja täies jõus nii, et see kedagi ei riivaks. See päev võib ka tuua kaasa olulist sisemist kasvu, mida esialgu tajutakse ebamugavusena.

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik!

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 17.57 – kolmapäeval 01.14

Neljapäeval 21.41 – reedel 00.44

Laupäeval 21.49 – pühapäeval 02.02

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid ja tehinguid, kui just eesmärk pole midagi tühistada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles