VIDEO Justin Bieber avaldab üksikasju oma painava haiguse kohta

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Justin Bieberile teeb muret näo halvatus, mis takistab kontsertide andmist.
Justin Bieberile teeb muret näo halvatus, mis takistab kontsertide andmist. Foto: Angela Weiss, Scanpix

Justin Bieber teatas hiljuti fännidele raske südamega, et on terviseprobleemi tõttu sunnitud ära jätma mitmed kontserdid tuuri «Justice World Tour» raames. Oma TikToki videos selgitab artist, mis põhjustel ta kontserte anda ei saa. 

Kanada laulja Justin Bieber (28) räägib TikToki videos keerulisest haigusest, millega tal võidelda tuleb. Bieber tegi selle video, et fännidele teada anda põhjustest, miks ta peab kontserdid katkestama. 

Videost selgub, et Bieberil on Ramsay-Hunti sündroom, mida iseloomustab näiteks intensiivne kõrvavalu, püsiv või mööduv näonärvi halvatus ning mitmed teised tülikad sümptomid. Bieber räägib, et üks tema näopool on halvatud ning ta ei saa selle näopoolega naeratada ega ühte silma pilgutada.   

«Nendele, kes on pahased, et järgmised kontserdid ära jäävad, tahan öelda, et ma ei ole füüsiliselt võimeline lavale tulema. Olukord on päris tõsine nagu näete. Ma soovin, et see poleks nii, kuid pean hoo maha võtma,» ütleb muusik, kelle abikaasa Hailey Bieber samuti tervisemuredega maadleb. Loe rohkem SIIN.   

«Loodan, et te mõistate,» sõnab Bieber. «Pean puhkama ja rahulikult olema, et oma vorm taastada, et teha seda, milleks olen loodud. Pean oma näo normaalseks tagasi saama. Pole teada, kaua aega see võtab,» ütleb staar. «Ühel hetkel saab kõik korda. Ju on sellel mingi põhjus, miks asjad praegu nii on.» 

Bieber ütleb, et kavatseb puhata ja et armastab oma fänne ning tänab neid kannatlikkuse ja mõistmise eest.

@justinbieber

IMPORTANT PLEASE WATCH. I love you guys and keep me in your prayers

♬ original sound - Justin Bieber

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles