Hailey Bieber räägib suu puhtaks: mul tekkis ühe näopoole halvatus ja ma ei saanud sõnagi suust

Elu24
Copy
Hailey Bieber oktoobris 2021.
Hailey Bieber oktoobris 2021. Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

Märtsis viidi Justin Bieberi abikaasa Hailey haiglasse pärast seda, kui teda tabasid järsku liikumisraskused ja sümptomid, mis on tavaliselt seotud insuldiga. Nüüd, pea kaks kuud hiljem, postitas naine oma YouTube'i kanalile avameelse video.

Ehkki üldsus teadis, et Haileyga on üldjoontes hästi ja tema elule ohtu pole, kattis suur saladuseloor seda, mis noorel naisel siiski täpsemalt juhtus. 25-aastane Hailey postitas oma YouTube'i kanalile selgitava video pealkirjaga «Räägin oma loo». Ta sõnas, et teeb video selleks, et saakski rääkida oma lugu enda sõnadega.

«Nagu paljud teavad, siis mul oli väga hirmus intsident. 10. märtsil istusin oma abikaasaga hommikusöögil. Oli tavaline päev, tavaline jutuajamine. Järsku tundsin imelikku tunnet, mis justkui läks minu õlast alla näppudeni, ja see tegi mu näpuotsad väga tuimaks ja imelikuks. Üritasin aru saada, mis toimub, ja Justin küsis, kas mul on kõik hästi. Ja ma ei saanud talle füüsiliselt vastata, ma ei saanud rääkida ja mul tekkis ühe näopoole halvatus,» kirjeldab Hailey hirmuäratavat hommikut. Ta tunnistab tagantjärele, et nii tema kui ka abikaasa, laulja Justin Bieber arvasid, et Haileyl oli insult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles