Instagramis alaealiselt tüdrukult seksi osta soovinud Tartu mees sai kolm kuud tingimisi vangistust

Kristiina Reimand
, Reporter/toimetaja
Copy
Instagram. Pilt on illustreeriv.
Instagram. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Tartu noormees suhtles möödunud aasta lõpus Instagramis alaealise tüdrukuga ning pakkus talle vahekorda astumise eest raha. Ehkki kuritegu jäi lõpule viimata, sest kannatanu vahekorda astumisega ei nõustunud, tunnistas Tartu maakohus mehe süüdi süüteokatses ja karistas teda kolmekuulise tingimisi vangistusega.

24-aastane Tartu noormees pidi 8. juunil seadma sammud kesklinnas asuvasse kohtumajja. Prokuratuur süüdistas meest selles, et ta pakkus üle 14-aastasele alaealisele tüdrukule seksuaalvahekorda astumise eest raha. Kuritegu jäi lõpule viimata, sest kannatanu ei olnud seksuaalsuhete loomisega nõus.

Mees suhtles möödunud aasta novembrist kuni detsembri lõpuni enda Instagrami konto kaudu alaealise kannatanuga. Seejuures väljendas ta korduvalt soovi luua tüdrukuga seksuaalsuhteid. Kui kannatanu keeldus, pakkus mees talle selle eest raha ja kirjutas ka täpsemalt, mida ta seksuaalselt temaga ette võtaks ja millise summa eest. Kannatanu aga vahekorda astumisega ei nõustunud ja seega kuritegu lõpuni ei viidud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles