TAEVASEISUDES KIRJAS Valitsuse lagunemine oli ette nähtud ja möödapääsmatu

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Kaja Kallas 2. juunil 2022.
Kaja Kallas 2. juunil 2022. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Vaatame tagasi taevaseisudele, mis viitasid juba mõnda aega, et olukord valitsuses ei saa samamoodi jätkuda. 

Just saabus uudis, et president vabastas ametist Keskerakonna ministrid ning astroloogilisest perspektiivist on kõik, mis toimub, väga õige.

Kirjutasin juba nädala algul, et sellel nädalal tuleb võtta käsile üks küsimus, mis on painanud mõnda aega, ning see viimaks ära lahendada, et edasi liikumine oleks võimalik. 

Loe siit: NÄDALAPROGNOOS 〉 Kui asjad ei toimi, on aeg leida uus vaatepunkt

Toimus kuu loomine Kaksikutes ja uue tsükli algus, kuid kuna Kaksikute valitseja Merkuur oli retrograadis, pidi uue loomine otseselt olema seotud vana lõpetamise ja vabastamisega. Merkuur tegi ka kvadraadi Saturniga, mis on seotud ülalhoidvate struktuuridega - need pidid muutuma. Kaja Kallas kui Kaksikute tähtkuju esindaja sai sellelt kuu loomiselt palju jõudu ja selgust juurde.

Tutvu ka kuu loomise horoskoobiga!

Lisaks oleme just saanud välja varjutuste perioodist ning see aeg nõuab omakorda suuri muutusi. Ei saa venitada olukordi, mis ei toimi. Kui paar nädalat tagasi juba arvati, et valitsuskriis sai lahendatud, siis astroloogilised seisud näitasid, et nii libedalt ikka ei lähe ning tegelikult on vaja suuremaid muudatusi. 

Juba siin oli selge, et suured muutused on ees: TÄHESEISUD 〉 Kas valitsuskriis on päriselt lahenenud? Seisud toetavad Kaja Kallast, kuid nõuavad suuri muudatusi

Seega, hetkel toimuvad poliitilised sündmused on kindlasti täiesti õigel kohal ning lausa hädavajalikud. Otsused on õiged. 

Ka viimase suure kuuvarjutuse horoskoop rääkis, mis toimuma hakkab. Varjutuste mõju realiseerub tihti järgmistel nädalatel. 

KUUVARJUTUSE HOROSKOOP 〉 On suur lahti laskmise aeg - õnnista lõppusid oma elus!

Ja miks need sündmused nüüd just sellel reedel? Nimelt just täna retrograadne Merkuur «peatus» ja «pööras otsa ringi» taas otseseks ning tegi seda täpselt nn deemontäht Algoli peal, mis on seotud sümboolselt peade maha võtmisega ning valitsevate organite muutumisega. 

Tutvu Algoliga siin: Eesolev kuuvarjutus äratab deemontähe Algoli, mida muistsed astroloogid kartsid kõige enam

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles