LIIGA JÕHKER, ET TÕSI OLLA Mees viis naise ehted pandimajja ja naine lõi talle selle eest käärid südamesse (1)

Katrin Lust
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Süüdimõistetu Riina Valk.
Süüdimõistetu Riina Valk. Foto: Elu24

Täna mõisteti Harju maakohtus süüdi 53-aastane Riina Valk selle eest, et ta tappis kääridega oma 48-aastase elukaaslase. Jõhkra teo eest sai ta karistuseks kaheksa aastat vabadusekaotust. Kuigi prokuratuur nõudis naisele karistuseks üheksat aastat vangistust, leidis Harju maakohus, et esimest korda kohtu all olevale naisele nii karmi karistust siiski välja ei mõisteta.

Naabrimees ja kadunukese sõber ei jäänud aga tapja Riina Valgu karistusega rahule ja ütles täna kohtusaalis: «Tegu oli tahtliku tapmisega ja seda lausa ettekavatsetult. Riina helistas mulle mitu korda ja otsis oma elukaaslast taga. Kui ta teda ei leidnud, teatas ta, et tapab ta!» Naabri sõnul oli kadunuke napsilembene, aga kaaslaste seas hinnatud ja tubli töömees. «Vägivaldne ta ei olnud kindlasti!» ütles tapetud meest hästi tundnud sõber.

Tapmine leidis aset tänavu aasta maikuus Tallinnas Koplis Karjamaa tänaval asuvas majas, kui Riina Valk avastas, et elukaaslane oli viinud tema ehted pandimajja. Sarnase teoga oli mees hakkama saanud varemgi. Terve õhtu oldi ka koos viina joodud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles