Fitnessikaunitar Kaisa Kuusnõmm võitlusest ärevusega: kardan tulevikku ja enda mõtteid

Elu24
Copy

Balil elav bikiinifitnessi sportlane ja sisulooja Kaisa Kuusnõmm jagab ühismeedias oma mõtteid ärevusest ning paanikahoogudest, mida esineb aeg-ajalt ka tal endal.

Kaisa Kuusnõmm avaldab ühismeedias, et tema elus on päevi, kus kõik on täiega zen, kuid paraku esineb ka päevi, kui ta meenutab endale väikest paanikas tüdrukut.

«On päevi nagu täna, kus hommikul ärgates juba on ärevus. Kus sõna otseses mõttes on verdtarretav hirm peal ja kuidas iganes ma üritan enda mõtteid suunata – nad ei lähe sinna. Keelduvad. Täiesti!» tunnistab naine Instagramis.

Kaisa sõnul pole vahet, kui palju õppida ja areneda – elu tõmbab ikkagi mõnikord vaiba alt. «Tuletab ennast meelde,» usub ta, lisades, et sel juhul tuleb ebamugavused vastu võtta ning neist õppida.

«Täna olen siis see väike tüdruk, paanikas tüdruk. Kardan tulevikku ja kardan enda mõtteid. Olen ärev ja katki. Poen teki alla ja ootan, et mind keegi päästaks, aga elus saame me päästa ennast ainult ise. Ja kui ma tahan, et midagi muutuks, pean mina selle muutuse tegema,» tunnistab ta. «Huvitav, mõtled küll, et nüüd oled nii suur ja tark juba, no ei ole ikka midagi! Ikkagi seesama väike tüdruk, igavesti ja alati.»

Bikiinifitnessi sportlane ja sisulooja, neiupõlvenimega Kaisa Abner, abiellus 2021. aasta 21. juulil kulturist Raigo Kuusnõmmega. Paar kolis peatselt pärast pulmapidu Taisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles