FOTOD Meghan Markle käis ootamatult Texase koolitulistamise ohvreid mälestamas

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Meghan Markle koos abikaasa prints Harryga.
Meghan Markle koos abikaasa prints Harryga. Foto: AP / Scanpix

Sussexi hertsoginna Meghan Markle väisas neljapäeval Texases Uvalde memoriaali, et mälestada 19 lapse ja kahe õpetaja elu nõudnud koolitulistamise ohvreid, vahendab people.com. 

Meghan Markle'it, kes elab koos abikaasa prints Harry ja nende kahe väikese lapsega Californias, märgati neljapäeval, 26. mail Uvalde maakonna kohtumaja ees asuvale mälestusmärgile asetamas valgeid lilli lilla lindiga.

Sussexi hertsoginna laskus põlvili ja langetas pea 10-aastase ohvri Uziyah Garcia risti juures. Seejärel tõusis ta püsti, ristas käed rinnale ning vaatas ringi kõndides ohvrite mälestusmärke.

Meghan oli kohale tulnud igapäevarõivastuses, kandes teksaseid, tosse, valget T-särki ja pesapallimütsi.

Sussexi hertsoginna pressiesindaja sõnul võttis Meghan reisi Uvalde mälestusmärgi juurde ette kui tavaline ema, et leinavale kogukonnale isiklikult kaastunnet ja toetust avaldada.

18-aastane roimar tulistas kõiki ette juhtuvaid inimesi

Ameerika Ühendriikides Texases Uvalde põhikoolis leidis 24. mail aset koolitulistamine, milles kohalike võimude teatel kaotas elu vähemalt 19 last ja kaks täiskasvanut. Üks täiskasvanutest oli õpetaja ja teine kooli valvanud politseinik.

Uudistekanali CNN andmetel oli tulistaja 18-aastane Salvador Ramos, kes õppis Uvalde keskkoolis. Ramos saatis klassikaaslastele relvafotosid ja kui nad küsisid, et miks ta seda teeb ja kas tal on relvad, vastas noormees, et nad ei peaks muretsema.

USA meedia teatel lasi politsei noore tulistaja sündmuskohal maha. Texase kuberner Greg Abbot sõnas 24. mail toimunud pressikonverentsil, et tulistaja ei otsinud kedagi konkreetset, keda maha lasta, vaid tulistas kõiki ette juhtunud inimesi.

Korrakaitsjate andmetel saabus tulistaja kooli koos relvaga, hakkas käima klassist klassi ja tulistas. Enne kooli minemist avas poiss tule ka oma vanaema pihta, kes sai raskelt vigastada. Naine on kohalikus haiglas ravil.

Loe pikemalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles