GALERII ⟩ Mart Sanderi uue filmi esilinastus meelitas kohale särava seltskonna

Elu24
Copy
Foto: Siim-Sander Veske

Kolmapäeval esilinastus Mart Sanderi uus mängufilm «Kuues saladus». Kes Artise kinos toimunud esilinastust väisasid, vaata galeriist!

Mart Sander esitles Tallinnas Artise kinos enda neljandat mängufilmi, mis pälvis juba Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivalil (HÕFF) publikupreemia.

Filmis «Kuues saladus» teevad kaasa mitmed tuntud nimed nii Eestist kui välismaalt. Nende seas on näiteks Triin Lellep, Greg de Fleur, Ben Walton Jones, Eha Urbsalu, Siret Tuula ja Arne Soro.

Krimidraamas mustlast mängiv ooperilaulja Triin Lellep rääkis Elu24-le antud intervjuus, et tegu on tema esimese pearolliga täispikas mängufilmis. «Varem olin pearollis olnud vaid lühifilmis, kus ei pidanud rääkimagi. Nüüd pidin aga õppima pähe pika stsenaariumi ja kõik inglise keeles, mitme aktsendiga!» nentis ta. «Minu ainuke hirm oligi, et äkki öövõtetel kaob tähelepanu väsimusega. Näiteks läheb tekst meelest ja terve tiim peab minu pikkade monoloogide eksimuste taga ootama. Tegelikkuses olin ma aga teinud nii kõva eeltöö, et oskasin oma teksti unepealt ja vigu ei teinud!»

Kes esilinastust väisasid, vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles