Aprilli viimasel laupäeval eel-esilinastub Haapsalu õudusfilmide festivalil Mart Sanderi krimidraama «Kuues saladus». Koostöös välismaiste näitlejatega valminud õudusfilmis teeb kaasa ka ooperilauljana tuntuks saanud Triin Lellep. Enne HÕFFi rääkis Lellep Elu24-le lähemalt, kuidas ta rolli endale sai ja mida ta enne võtteperioodi kõige enam kartis.

Tänavusel Haapsalu õudusfilmide festivalil (HÕFFil) esilinastub 30. aprillil Mart Sanderi neljas, esmakordselt rahvusvahelise näitlejate ansambliga täispikk mängufilm «Kuues saladus». Selle õudussugemetega krimiloo kohta on öeldud, et see on nagu Agatha Christie steroididel.

Film räägib sellest, kuidas süngel ööl kohtuvad selgeltnägija juures kaksteist näiliselt võõrast inimest, kellele hiromant lubab veel enne keskööd paljastada kolm sünget saladust. Kuid tapvate saladuste võrk on märksa tihedam, kui selles mõistatuste labürindis ekslevad tegelased võiksid arvata.

Nagu kõik Sanderi filmid, on ka «Kuues saladus» tulvil süsimusta komöödiat, inimlikku alatust ja muidugi seksi. HÕFFi külastajatel on võimalus näha sügisel kinodesse jõudva filmi eel-esilinastust.

Elu24 vestles enne HÕFFi filmis mustlast kehastava Triin Lellepiga ja uuris, kuidas roll talle sülle kukkus ja mida ta võtteperioodi puhul kõige enam kartis.

Kommentaarid
Copy