ARMAS KLÕPS Monika Tuvi poeg viis beebi esmakordselt kontserdile

Copy

Elu24 kaamerasilma ette sattus 9. mail toimunud Euroopa päeva kontserdil väga armas vaatepilt. Selle aasta veebruaris emaks saanud sisulooja Sonja Malinen ja tema elukaaslane Mac Tuvi olid kontserdile tulnud koos beebiga.  

9. mail toimusid Tallinna, Tartu, Narva, Võru ja Pärnu linna keskväljakul Euroopa päeva üritused. Igal pool sai kogu perega osa võtta ka vahvatest tegevustest. Õhtu lõpetas Tallinnas välisministeeriumi ees toimunud kontsert, kus esinesid Nublu ja Gameboy Tetris, Svjata Vatra ning Metsatöll, kes tõid ministeeriumi ette rohke rahvahulga.

Kontserdikülaliste seas olid ka tantsijanna Monika Tuvi vanim poeg Mac Tuvi ja tema kallim Sonja Malinen. Neil oli kaasas kolmekuune pisitütar Sky, kes toimuvat kõhukotis uudishimulikult jälgis.

Mac Tuvi ja Sonja Malinen koos beebiga Euroopa päeval, 9. mail 2022.
Mac Tuvi ja Sonja Malinen koos beebiga Euroopa päeval, 9. mail 2022. Foto: Taavi Sepp, Elu24

«Tegemist on beebi esimese kontserdiga,» kinnitasid noored kaunid vanemad Sonja ja Mac Elu24 fotograafile.

Beebi vaatab huviga enda ümber toimuvat.
Beebi vaatab huviga enda ümber toimuvat. Foto: Taavi Sepp, Elu24

Sonja kohtas Maci 17-aastaselt ja nad mõlemad soovisid saada lapsevanemateks juba noores eas. «Hirmu pere loomise osas meil ei olnud, sest teadsime varakult, et soovime üsna noorelt pere luua, ning aeg ja õige kaaslane said sellele määravaks,» on Sonja varem Elu24-le öelnud. Loe rohkem SIIT.  

Kontserdi galeriid saab näha SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles