FOTOD ⟩ Beebilõust ja Nihvernaadi sõitsid Ukrainasse registrist kustutatud autoga, tuues väikese lapse emale kaela üüratud trahvid

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Nihvernaadi ja Beebilõust teel Ukrainasse.
Nihvernaadi ja Beebilõust teel Ukrainasse. Foto: Video kuvatõmmis

Elu24-le laekus vihje, et usinad ja abivalmis mehed Beebilõust ja Nihvernaadi tegid teel Ukrainasse kõvasti pättust, ületades korduvalt piirkiirust. Trahvid laekusid Nihvernaadi ühekuuse lapse emale. Allika sõnul on meeste käitumine silmakirjalik ning tegelikult pole nad mingid kangelased, nagu meedias on neid tema arvates kujutatud.

Märtsi lõpus kirjutas Elu24, et Beebilõust ehk Andrus Elbing on oma sõbra Nihveraadiga jõudnud Ukraina piirile, kuid erinevalt arvatust nad relva siiski kätte ei võta, vaid aitavad teiste vajalike toimingutega.

Hoolimata sellest rääkisid mehed enne ühismeediasse postitatud videos, et neil on privileeg minna sõdima väljapoole Eesti territooriumit. «Läheme sinna, kus poolikud lapsed on tänavatel. Me ei tea, kui selge peaga me sõdiksime siis, kui see meie lastega juhtuks. Keegi mitte m*****i niikuinii ei tee, lehvitavad lippe ja kleebivad kleebiseid ainult. Kui see sõda siia jõuaks, oleksid need inimesed teisel pool lahte oma sinimustvalget lehvitamas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles