Ukraina piirile jõudnud Beebilõust relva siiski kätte ei võta (6)

Heidi Ruul
, Ajakirjanik
Copy
Andrus Elbing ehk Beebilõust
Andrus Elbing ehk Beebilõust Foto: Sander Ilvest

Elu24 kirjutas sel nädalal, et räppar Andrus Elbing ehk Beebilõust võttis ette tee Ukrainasse, et seal sõdides kohalikele sõjas abiks olla. Nüüd tuleb aga välja, et relva mees siiski kätte ei võta.

Teisipäeva õhtul tekitas ärevust uudis, et räppar Beebilõust (40) ja tema sõber Nihvernaadi sõidavad Ukrainasse Putini vastu sõdima. Mehed rääkisid ühismeediasse postitatud videos, et neil on privileeg minna sõdima väljapoole Eesti territooriumit. «Läheme sinna, kus poolikud lapsed on tänavatel. Me ei tea, kui selge peaga me sõdiksime siis, kui see meie lastega juhtuks. Keegi mitte m*****i niikuinii ei tee, lehvitavad lippe ja kleebivad kleebiseid ainult. Kui see sõda siia jõuaks, oleksid need inimesed teisel pool lahte oma sinimustvalget lehvitamas.»

Elu24-le kinnitas Elbing, et tegemist ei ole pelgalt kuulujutu või veidra naljaga, vaid ta tõepoolest otsustas Ukrainasse appi minna. Ta tõdes, et oleks teekonna ette võtnud isegi siis, kui see oleks keelatud. «Kui keegi seda keelaks, siis meie empaatia ületaks need keelud,» tunnistas räppar. Küsimusele, kas tal sõjatandrile minnes hirmu ei ole, vastas mees, et muidugi on!

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles