Suunamudija vabandab Rihanna ja ASAP Rocky kohta algatatud inetu kuulujutu pärast (2)

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Rihanna ja ASAP Rocky
Rihanna ja ASAP Rocky Foto: Vianney Le Caer/ Scanpix

Suunamudija Louis Pisano väitis eile, et õige pea emaks saav lauljatar Rihanna on oma kallimast lahku läinud, sest too jäi vahele teise naise voodisse pugemisega. Nüüd aga vabandab Pisano oma mõtlematu säutsu pärast.

Elu24 kirjutas laupäeval, et ringleb kuulujutt sellest, kuidas Rihanna on läinud lahku oma kallimast ja lapse isast ASAP Rockyst. 

Kuulujutule andis hoo sisse suunamudija Louis Pisano säuts Twitteris. Pisano väitis, et räppar ASAP Rocky jagas voodit kingadisainer Amina Muaddiga samal ajal, kui Rihanna oli rasedana kodus.

Kuuldused said levida kõigest mõnikümmend tundi ning nüüdseks on sel teemal sõna võtnud Muaddi isiklikult, kes ütles, et juttudel pole absoluutselt mingit alust. Ka Rihanna ja ASAP Rocky lähedane isik sõnas TMZ-ile, et kuulujutud on valed. «Sada protsenti vale! Nendega on kõik hästi!»

Ka säutsu autor Pisano on oma teo pärast üsnagi õnnetu ning vabandab kõikide osaliste ees, kirjutab HollywoodLife.

«Eile õhtul tegin ma lolli otsuse säutsuda saadud teavet. Ma ei hakka rääkima allikatest, süüdistama teisi algatatud arutelu eest jne, sest lõppude lõpuks tegin mina otsuse koostada säutsu, vajutada saatmisnuppu ja panna see oma nimega välja,» alustas mees juttu.

Ta jätkas, et tal pole oma tegudele vabandust ning ta on kaldunud oma kuvandi loomiseks siduma end kõmuga, kuid kavatseb tulevikus sellisest tegevusest loobuda. Isegi Twitterist lubas Pisano veidikeseks ajaks pausi teha, et mõelda järele, kuidas platvormi õigemini ja paremini kasutada.

 Rihanna 
 Rihanna Foto: Vianney Le Caer/ Scanpix
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles