Meisterjaani süda valutab: tahaks selle sõja kohta midagi öelda, aga...

Elu24
Copy
2020. aastal oli festivali «Kukemuru ambient» esinejate nimekirjas ka Meisterjaan. Kes astuvad festivalil publiku ette eeloleval suvel, see tuleb avalikuks juba peatselt.
2020. aastal oli festivali «Kukemuru ambient» esinejate nimekirjas ka Meisterjaan. Kes astuvad festivalil publiku ette eeloleval suvel, see tuleb avalikuks juba peatselt. Foto: Dmitri Kotjuh

Kui mitmed kuulsad mehed on otsustanud Ukrainas toimuva valguses liituda kaitseliiduga, siis leidub ka neid, kes olukorrale teisiti reageerivad ning oma muret ühismeedia vahendusel jagavad.

Muusik Meisterjaan teatas Instagramis, et mõnikord on tal tunne, et tahaks selle sõja kohta midagi öelda. «Aga kõik tundub kohatu või mõttetu peale ilmselgete asjade, nagu näiteks, et tahaks et see asi ruttu lõpeks. Samas, arvata võib, et see ruttu ei lõpe ja kui kunagi ka lõpeb, lohiseb sest sõjast alguse saanud teo ja tagajärje ahel veel pikalt, enne kui tolmuks muutub,» usub ta.

«Eile jalutades märkasin neid purjekaid kaldal ja tundsin, et ma olen ka praegu nagu need purjekad. Kõik on korras ja olemas, aga ma ei ole vees. Küllap millalgi jälle olen,» mõtiskles muusik.

Mure ajab kuulsused kaitseliitu

Elu24 kirjutas möödunud nädalal, et Arbo Tammiksaar astus kaitseliitu.

«Raske haigus, mis mind aastaid vaevas, on välja ravitud! Nõukaaja lõpul, kui mind ähvardas viimase aastakäiguna nõukogude armeesse võtmine ja ehk Afgaanigi saatmine, läksin doktori juurde teada saama, kas mul pole mitte mõnd tõbe, mis sellest nuhtlusest päästaks,» kirjutas tuntud filmirežissöör Arbo Tammiksaar Facebookis, teatades otsusest liituda kaitseliiduga.

«Aastaid olen kurja haiguse käes vaevelnud – kuni viimase ajani. Pean tänama imearst dr Putinit, kes mind sellest vaevast viimaks päästis. 22. märtsist alates, olen terve ja vabana Eesti kaitseliidu liige,» jätkas Tammiksaar.

Sama otsuse on langetanud ka kulturist Ott Kiivikas. «Kui ise seda kodu ei kaitse, ei tasu ka ainult teiste abile loota,» tõdes ta. Kiivikase otsuse tagamaadest saab lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles