Ukrainas toimuv oli kulturisti jaoks viimane piisk karikasse: keerulisel ajal tuleb teha tarku otsuseid

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: Joakim Klementi / Postimees

Möödunud nädalal teatas Arbo Tammiksaar, et Ukrainas toimuv sõda ajendas teda kaitseliitu astuma. Sama otsuse on langetanud ka kulturist Ott Kiivikas. «Kui ise seda kodu ei kaitse, ei tasu ka ainult teiste abile loota,» tõdes ta.

«Keerulisel ajal tuleb vastu võtta tarku otsuseid ja seoses sellega otsustasin liituda kaitseliidu Kalevi malevkonnaga,» jagab Ott Kiivikas ühismeedias. 

«Pean tunnistama, et omal ajal jäi kaitseteenistus tagaplaanile ja aeg on see tagasi teha, pole vahet, kui noor või vana sa oled,» lisas ta.

Kulturist tõdes, et möödunud kuu sündmused olid viimane piisk tema karikas. «Sain aru, et kui ise seda kodu ei kaitse, ei tasu ka ainult teiste abile loota.»

Instagramis jagas Kiivikas ka fotosid esimesest kaitseliidu tutvumispäevast Männiku lasketiirus.

«See oli väga silmi avav ja positiivne, sest arvestatakse väga paindlikult just sinu enda soovidega ja samuti saad oma pädevust, teadmisi ja oskusi just sulle sobivas rollis rakendada. À la kõik metsa ja relvad kätte ettekujutus sai hoopis teise pildi,» rääkis Kiivikas õppepäevast.

Möödunud nädalal teatas Toompea malevkonnaga liitumisest Arbo Tammiksaar. «Olen juba üksjagu elanud ka ning Eestilt palju saanud, aeg on ise midagi vastu anda,» nentis filmirežissöör.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles