FOTOD ⟩ Kanye Westi ekskallim lippas linnas ringi, seljas vaid paar teksapükse

Elu24
Copy
Näitlejanna Julia Fox 6. märtsil 2022.
Näitlejanna Julia Fox 6. märtsil 2022. Foto: MPIFS/Capital Pictures/Scanpix

Mõni meist on riideid valides julgem kui teine. USA räppari endine kallim, näitlejanna Julia Fox on aga väga hulljulge ega karda riietuse puhul omapäraseid valikuid teha.

32-aastane näitlejanna Julia Fox käis hiljuti linna peal ja tõmbas selleks jalga teksapüksid. Mõnda teist riideeset Julia vist kanda ei soovinud, sest paar teksaseid oli ka ainus, mis tal seljas oli.

Selleks, et tänaval liigeldes ikkagi korralikuks kodanikuks jääda, lõikas Julia teksapükste värvli ise otsast ja kandis seda kui rinnahoidjat. Inspiratsiooni sai ta arvatavasti Mariah Carey 1999. aasta loo «Heartbreaker» muusikavideost, kus lauljatar sarnast teksapaari kandis, seda küll koos tavalise pluusiga.

Aksessuaarina kandis Julia teksapükstest käekotti ja, üllatus-üllatus, teksariidest saapaid. Rinnahoidja meisterdas Julia teksapükstest ise, kuid käekott ja teksasaapad on hinnalised disainertooted. Teksadest tehtud käekott maksab umbes 600 dollarit ja Alexander Wangi saapad lausa 950 dollarit, vahendab Page Six

Aasta alguses ilmus räppar Kanye West avalikkuse ette värske silmarõõmu, 32-aastase Julia Foxiga. Filmist «Uncut Gems» tuntud Julia kaua räppariga armurõõmu ei nautinud ja paar läks veebruaris lahku. Loe, mida Julia vähem kui kuu kestnud suhtest rääkis, SIIT.

Julia hakkas näitlemisega tegelema alles mõnda aega tagasi. Tema esimene suur filmiroll oligi 2019. aasta filmis «Uncut Gems» ehk «Lihvimata vääriskivid». Sellega sai ta ka tuntuks ning pälvis Gothami auhinnagalal uue tulija tiitli.

Ametlikult on Julia veel abielus piloot Peter Artemieviga. Aasta tagasi sündis paarile ka poeg Valentino. Väidetavalt oli aga Julia ja Peteri suhe üsna tormiline ning näitlejanna jättis nädal enne jõule sotsiaalmeediasse oma abikaasa kohta vihaseid kommentaare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles