Haapsalus ärandati lahtiste ustega auto, millel olid võtmed ees

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Autol võtmed ees. Pilt on illustreeriv.
Autol võtmed ees. Pilt on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Politsei andis teada, et tabasid eile võõra auto ärandanud mehed Uuemõisa alevikust. Autot juhtis joobes 22-aastane juhtimisõiguseta isik.

PPA pressiesindaja Indrek Hirs kirjutas, et kolmapäeva õhtul märkas Land Roveri omanik, et tema auto on ettevõtte territooriumilt kadunud. Autol olid jäänud parkimise ajaks uksed lukust lahti ning sõidukis olid ka võtmed.

Politsei alustas kohe peale teate saamist piirkonnas kadunud sõiduki otsingut ning see leitigi öösel veidi enne kella ühte Uuemõisa alevikus suunaga Haapsalu poole sõitmas.

Tabamise ajal oli autos kolm noormeest, roolis olnud 22-aastasel alkoholi tarvitanud noormehel puudus juhtimisõigus. Kõik kolm noormeest peeti kuriteos kahtlustatavana kinni. Tabamisel nad vastupanu ei osutanud.

Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmits avaldas tunnustust kolleegidele, kelle hea töö aitas kiiresti tabada varastatud masina ning kõrvaldada liiklusest juhtimisõiguseta alkoholi tarvitanud sõidukijuhi. «Antud juhul aitas kolleegide kiire tegutsemine omanikul enda auto kiiresti tagasi saada, muuhulgas oli roolis alkoholi tarvitanud ning lubadeta juht – õnneks ei lõppenud sõit raskete tagajärgedega liiklusõnnetusega. Siiski tuletan autojuhtidele meelde, et enne sõiduki juurest lahkumist tuleb sellel sulgeda nii uksed kui aknad ning autovõtmeid peab hoidma turvalises kohas,» rääkis Palmits.

Politseiauto. Pilt on illustratiivne.
Politseiauto. Pilt on illustratiivne. Foto: Arved Breidaks/Lõuna-Eesti Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles