KAUNIS KLÕPS Merylin Nau ütleb, et naudib Dubais elu rikka ja paksu vanamehe jahil

Elu24
Copy
Merylin Nau
Merylin Nau Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Tõsielusaatest «Rannamaja» tuntuks saanud seltskonnatäht Merylin Nau naudib Dubaid nii palju kui võimalik.

Nau poseeris alles päevi tagasi basseini ääres, kuid on nüüd end sisse seadnud võimsal jahil. Veesõidukil tehtud jäädvustust jagades kirjutas ta selle juurde: «Rikka paksu vanamehe jahil.» Instagrami loos jagas Nau sama pilti ja lisas naljatledes: «Vaata, kelle rahakoti peal ma täna tallan.»

Nau avaldas möödunud aasta suvel, et kui peaks abielluma kuulsusega, valiks ta Jeff Bezose, Amazoni asutaja ja maailma ühe rikkaima mehe. «Eelnevalt teha leping, et peale lahutust kuulub pool varast mulle,» kirjutas ta toona naerusuiselt. «Lapsed on ju vaja parimasse kooli saata. Selle varaga saab nii enda, kui ka oma laste unistusi täita,» lisas sisulooja. Lõppude lõpuks polegi aga Naul rikast meest vaja, sest ta saab palju pakkumisi telesaadetelt, mis tooks sisse korraliku kopika.

Merylin Nau esindab peagi Eestit Miss Globali iludusvõistlusel. «Mulle on alati missivõistlused väga huvitavad tundunud,» sõnas ta. Miss Global toimub maikuus Indoneesias ja selle auhinnafond on 20 000 eurot. Mõni aeg tagasi rääkis Nau, et võistluseks valmistumine võib maksma minna kuni kopsakad 10 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles