KUUM KLÕPS Nappides bikiinides Merylin Nau poseeris Dubais

Elu24
Copy
Miss Global Estonia 2021 Merylin Nau.
Miss Global Estonia 2021 Merylin Nau. Foto: Erakogu

Tõsielusaatest tuntuks saanud seltskonnatäht Merylin Nau reisib tihti mööda laia maailma. Nüüd naudib ta taas Dubai võlusid.

Merylin Nau jagas Instagramis võluvat kaadrit kuumast Dubaist ning tema jälgijad on fotost sillas! «Ei tea, kumb on kuumem, kas sina või päike!» kirjutatakse kommentaariumis. 

Seda saab igaüks juba ise otsustada, kui pimestavalt kaunile pildile pilgu viskab!

Nau reisib üsna tihti, kuid paraku on tal välismaal ette tulnud ka ebameeldivaid olukordi. «Ma siiamaale ei suuda uskuda. Närvijudin käib seest läbi, kui mõtlen,» avaldas sisulooja detsembris, kui teda Los Angeleses rünnati. 

«Kui siia reisida, tuleb pipragaasi kaasas kanda ja ettevaatlik olla,» soovitas Nau, kes sai Los Angeleses toidupoest hotelli kõndides peksa.

«Üks normaalses riietuses noormees tuli vastu ning kõnetas mind hispaania keeles. Ma ei saanud midagi aru, seega ma jätkasin kõndimist ega teinud välja,» rääkis Nau. Tema sõnutsi oli mees umbes 30-aastane.

«Teisel momendil tuli pauk rusikaga pähe. Mees ise jooksis koheselt sündmuskohalt minema ning inimesed ümber kohkusid.» Nau sõnul ümbritsevad inimesed teda aga ei aidanud. «Kõik kardavad seal enda elu pärast, et äkki on relv inimesel ja saavad ise viga,» nentis ta. «Ma nii väike nagu laps ja siis täismees annab peksa.»

Õnneks oli tema hotell vaid kaheminutilise jalutuskäigu kaugusel. «Jooksin kiirelt hotelli ja andsin juhtunust teada. Manager (juhataja – toim) ning turvatöötaja tõid mu tuppa kohe jääd.» Politsei peale ei ole aga mõtet loota, kuna juhtunu on USAs küllaltki tavapärane. «Selliseid sündmusi on nii palju... LA on praegu, koroonaajal, mega ohtlik – röövimised, peksmised, tapmine jne.»

«Mul vedas, et niigi õnnelikult läks,» nentis Nau.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles