«Olen endiselt meister-strateeg!» Vladimir Putini libakonto naerutab netirahvast

Elu24
Copy

Venemaa presidendile Vladimir Putinile on loodud Twitteris rohkelt teravat huumorit pakkuv libakonto, millel laseb end teiste seas naerutada kodumaine Twitteri-hunt Toomas Hendrik Ilves.

Konto kannab nime Darth Putin ja sellel on rohkem kui 200 000 jälgijat. Tegelikult nägi see ilmavalgust juba kümne aasta eest, kuid lehe populaarsus kasvab jõudsalt.

Kõnealusel Twitteri leheküljel lõõbitakse põhimõtteliselt kõige üle, millega saab seostada Venemaa riigipead, loomulikult on teemaks ka Ukrainas toimuv sõda.

Näiteks teisipäeval tehtud sissekandes seisab, et täna on kolmepäevase sõja kahekümnes päev. «Punkris kinni olles olen aru saanud, et mul pole varju ega peegeldust,» kurdetakse postituses. «Olen sellegipoolest meister-strateeg.»

Elu24 kirjutas esmaspäeval, et maailma esirikkur Elon Musk kutsus Venemaa presidendi Vladimir Putini duellile, avaldades selle kohta teate ühismeedias. «Seega kutsun Vladimir Putini duellile. Kaalul on Ukraina,» säutsus Musk 14. märtsil Twitteris, kusjuures Putini nimi oli kirjutatud kirillitsas.

Maailma kõige jõukama inimese tviiti on palju jagatud ja kommenteeritud.

Musk säutsus juba sõja alguses, et ta aitab Ukrainat ja ukrainlasi ning Venemaa on muutunud tema silmis «tühjaks kohaks».

50-aastane Musk on elektriautofirma Tesla asutaja ja tegevjuht. Ta vara suurus on 221 miljardit dollarit (201 miljardit eurot), mis teeb ta maailmas kõige jõukamaks.

Kutsele reageeris kohe aga hoopis Putini libakonto. «Kuidas oleks võidusõiduga? Sina sõidad Teslaga ja mina Vene armee APC-ga – vaatame, kumb enne põlema süttib – ilmselt on vahe napp,» kihistas Darth Putin Muskile vastuseks.

Loomulikult ei puudu kontolt ka ukrainlaste traktorite eest põgenevad tankid ja samuti saab oma osa Putini uhke laud. Neid ning teisi Putini libakontol tehtud postitusi saab vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles