LILLELINE KLÕPS ⟩ Seriaali «Euphoria» staar naudib pärast hooaja lõppu päikeselist Hawaiid

Elu24
Copy
Sydney Sweeney
Sydney Sweeney Foto: CraSH/IS/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Võiks ju eeldada, et pärast suurejoonelist ja üliedukat «Euphoria» teise hooaja lõppu võttis näitlejatar Sydney Sweeney pikema puhkuse. Tundub siiski, et kaua ta lillelisi bikiine kanda ei saa.

24-aastane USA näitleja Sydney Sweeney tervitab kevadet lillelistes bikiinides! Ehkki hiljaaegu lõppes «Euphoria» teine hooaeg ning võiks eeldada, et kandvat rolli täitnud näitlejanna võtab pärast üliedukat hooaega pikema puhkuse, siis tundub, et päris nii ei ole. Nimelt teatas Sydney, et tal on 72 tundi täiesti vabad, ning tundub, et ta veetis need väärtuslikud tunnid just Hawaiil.

USA telekanal HBO tõi 2019. aastal ekraanile uue noortesarja, mis kannab pealkirja «Euphoria». Draamasarja keskmes on keskkooliõpilased, kes maadlevad narko-, seksi- ja vägivallaprobleemidega. Sydneyl on sarjas kandev roll peategelase Rue kõrval, keda kehastab Zendaya. Hiljuti tunnistas aga Sydney, et tunneb kohati, et tema anne jääb peitu alastistseenide taha, mida on sarjas palju. Näitlejanna sõnul ei saanud ta tihti täpselt aru, miks ta peab mingis stseenis paljas olema. Loe selle kohta täpsemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles