Endine USA kooliõpetaja söötis oma õpilastele spermaga kaunistatud koogikesi

Elu24
Copy
Tassikoogikesed. Pilt on illustreeriv.
Tassikoogikesed. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Endine USA kooliõpetaja Cynthia Perkins söötis oma õpilastele eksabikaasa spermaga kaunistatud koogikesi. Algul oma süüd eitanud Perkins läheb selle ja teiste seksuaalkuritegude eest 41 aastaks trellide taha.

Varem Louisiana osariigis õpetajana töötanud Cynthia Perkinsit ja tema eksabikaasat, politseinik Dennis Perkinsit süüdistati esialgu 150 kuriteos. Mitu süüdistust olid seotud lastega ning algul mainiti kohtudokumentides isegi koera, vahendab Daily Star.

2019. aastal vahi alla võetud Cynthia Perkins (alumisel pildil koos eksabikaasaga) esialgu oma süüd ei tunnistanud, kuid vahetult enne 14. veebruarit toimuma pidanud kohtuistungit võttis endine kooliõpetaja süü omaks. Ta tunnistas, et söötis keskkooliõpilastele eksabikaasa spermaga kaunistatud koogikesi, ja võttis omaks mitmed teised seksuaalkuriteod. 

Enne oma süü tunnistamist ootas Cynthia Perkinsit ees 72 aasta pikkune vangistus, kuid süü omaksvõtmisel vähendati vanglakaristust 41 aasta peale. 40 aastat on vägistamise ja aasta spermakoogikeste eest.

Endine kooliõpetaja nõustus kohtus oma eksabikaasa vastu tunnistusi andma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles