Venemaa poplaulja Nyusha räägib avameelselt oma rasedustest

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Nyusha ja Liis Lemsalu kütsid Tartu Laululaval rahva kuumaks
Nyusha ja Liis Lemsalu kütsid Tartu Laululaval rahva kuumaks Foto: Kristjan Teedema

Ka Eestis palavalt armastatud Vene laulja Nyusha vastas sotsiaalmeedias fännide uudishimulikele küsimustele, mis on eelkõige seotud tema teise rasedusega.

2018. aastal Tallinnas rahva kuumaks kütnud laulja teatas oma teisest rasedusest möödunud aasta juulis ning juba detsembri alguses saime jagada rõõmusõnumit lapse sünnist.

Esimese lapse sai Nyusha 2018. aastal. 31-aastase venelanna elukaaslane ja laste isa on 41-aastane Igor Sivov, kel on eelmisest abielust veel kaks last.

Pärast esimest lapseootust lõi Nyusha laineid just oma rasedusjärgse figuuriga, mis paljude fännide sõnul oli veelgi kaunim kui enne rasedust.

Nüüd on otsustanud ta oma rasedustest avameelselt rääkida, eriti viimasest.

Ta tunnistab, et esimene sünnitus oli igas mõttes raskem ja siis ta veel ei teadnud, kuidas elu edaspidi liikuma hakkab.

Mõlemal korral sünnitas ta loomulikul teel, aga laulja jaoks olid need siiski väga erinevad.

«Esimene sünnitus kestis praktiliselt ööpäeva, lausa 22 tundi, ja teine vaid kaks ja pool tundi. Minu jaoks on see drastiline vahe,» jagab ta oma kogemust.

Teise lapse sünnitamisel nõustus ta epiduraaliga, kuigi esimesel sünnitusel läks sellega kehvasti. «Süst ei toiminud ja 16 tundi tegime abikaasaga hingamisharjutusi ning kuidagi loomulikult suutsime hüpnoosi pääseda,» räägib Nyusha. Too sünnitus ei olnud laulja sõnul kerge ja ta tänab abikaasat, kelle tugi aitas selle üle elada.

Nyusha lubab ka edaspidi teha sotsiaalmeedias laste ja sünnitusega seotud postitusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles