VIDEO ⟩ «Tiigrikuninga» seksikas lapsehoidja talve nautimiseks riideid ei vaja

Elu24
Copy

Netflixi populaarses dokumentaalsarjas «Tiigrikuningas» («Tiger King») tuntuks saanud Masha Diduk (26) naudib Utah' osariigis talvepuhkust. Jääb aga mulje, et Masha igatseb siiski suve ja rannailma, sest riideid ta talvemõnude nautimiseks palju selga ei pane.

Masha Diduk, keda doksarja «Tiger King» fännid teavad kui Jeff Lowe seksikat lapsehoidjat, puhkab Utah' osariigis suusakuurordis. Sealt on Masha oma 400 000 instafänni kostitanud juba kahe postitusega, kuid fotode jaoks neiu riideid selga ei pannud.

Esimese foto postitas Masha justkui kuurordi öömaja rõdult, seljas roosa pitspesu ja käes klaas valget veini. «Plaan on olla rikas abikaasa, mitte omada rikast abikaasat,» kirjutas Masha postituse pealkirjaks.

Teine postitus oli aga videoklipp sellest, kuidas Masha lumelauaga mäest laskub. Seekord oli ta selga tõmmanud erkoranžid bikiinid: «Ma olen tõeline atleet.»

Masha naudib talvepuhkust vahetult pärast pisikest skandaali. Nimelt kajastati välismeedias alles jaanuari alguses, et Masha pätsas Las Vegase ööklubist hinnalise küünlajala. Loe sellest lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles