Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Tiigrikuninga» seksikas lapsehoidja jäi küünlajala vargusega vahele

Copy
Masha Diduk 2021. aasta detsembris.
Masha Diduk 2021. aasta detsembris. Foto: AFP/SCANPIX

Netflixi populaarses dokumentaalsarjas «Tiigrikuningas» («Tiger King») tuntuks saanud Masha Diduk (26) jäi vahele vargusega. Naine pätsas Las Vegase ööklubist hinnalise küünlajala ja võeti kuriteo eest vahi alla.

Masha Diduk, keda doksarja «Tiger King» fännid teavad kui Jeff Lowe seksikat lapsehoidjat, jäi vahele vargusega.

Nimelt külastas Masha juulis Las Vegase ööklubi ja jalutas sealt välja hinnalise küünlajalaga. TMZ vahendab, et küünlajala väärtus on 5000 dollarit. 

Turvameeskond tuvastas Masha tänu tema autole ja neiu sotsiaalmeediapostituste abil tehti kindlaks, et just tema jalutas küünlajalaga ööklubist välja. Politsei võttis Masha vahi alla.

Praegu on Masha sotsiaalmeedias aktiivne ning tema enda sõnul oli küünlajala väärtus kõigest 312 dollarit ehk 275 eurot. Ta jagas küünlajalast pilti oma Instagrami-lugudes ning toodet internetist otsides selgub, et see on väärt vaid 244 eurot. 

Küünlajalg, mille Masha enda sõnul ööklubist pätsas.
Küünlajalg, mille Masha enda sõnul ööklubist pätsas. Foto: Kuvatõmmis House of Hackney kodulehelt

«Tiger Kingi» fännid ehk mäletavad, et Masha sai dokumentaalsarja järel palju kriitikat oma tööeetika tõttu. Jeff Lowe kohtas koos oma abikaasa Laureniga Mashat Las Vegases, kus viimane töötas modellina. Nad palkasid neiu endale poole kohaga lapsehoidjaks.

Kuulujuttude põhjal on Masha pärit Ukrainast, vahendab The Sun. Tal on Instagramis üle 400 000 fänni ning muidugi on Mashal ka oma OnlyFansi konto.

Tagasi üles