Lapseootel Mari Ojasaar: naeratan mõtte peale, et äkki Kiku hing naaseb läbi kõhubeebi

Elu24
Copy

Alles oma kaksikõe viimsele teele saatnud Mari Ojasaar jagab ühismeedias mõtteid elu ja surma teemal. «Mõtlen palju elu ja surma peale viimastel päevadel. Rohkem aga elu peale. Et mis see siis ikkagi on.»

Lapseootel Mari Ojasaar avaldas Instagramis, et kümbleb tänu inimeste soojadele mõtetele ning soovidele omamoodi õnnemullis. «Nii palju ilusaid kirju ja mõtteid. Ma tänan teid! Mõtlen palju elu ja surma peale viimastel päevadel. Rohkem aga elu peale. Et mis see siis ikkagi on. Ja tõesti keskendun õnnele, neid hetki, milles unustan kõik muu ja lihtsalt tunnen rõõmu,» tunnistas ta. 

«Teie mõtted hingede maailmast on minu jaoks toetavad ja põnevad. Lubavad mõelda suuremalt, kaugemale, sügavamale, kõrgemale. Ja kõik, kes loodavad, usuvad, et äkki Kiku hing naaseb meie sekka juba läbi kõhubeebi, siis kes teab… Naeratan selle ilusa mõtte peale ja lasen selle vabaks. Las elu otsustab. Minu sees kasvab elu!» lisas peagi kolmandat korda emaks saav Ojasaar.

Jesper Parve ja Mari Ojasaare perre on oodata juba kolmandat last. Ojasaar tunnistas Elu24-le antud pikas intervjuus, et esimest last oodates oli kõik uus ja päevad kuidagi venisid. «Vaatasin mitmeid kordi kalendrisse, et millal juba oma beebiga kohtun. Rasedus oli kerge, aga samas väike sabin oli sees.»

Teist last oodates ta juba teadis, mismoodi keha muutub ning mis tulemas on, aga samas oli rasedus siiski raskem. «Keha andis pidevalt tunda, kui rase ma olen. Sain suurt leevendust seitsmendal kuul, kui perega Balile lendasime. Seal igapäevaselt ujudes ja värsket toitu süües kadusid ka vaevused.»

Kolmanda rasedusega on Ojasaar aga väga teadlik ja jälgib oma keha. «Liigun igapäevaselt ja venitan end. Lemmikviis keha toetada on hommikused tervisesmuutid – sinna lisan võimalikult palju rohelist, kõike värsket ja erinevaid supertoidulisandeid. Tunnen end hästi.»

Kuigi naine ei tahtnud siis veel öelda, millal pisike ilmavalgust näeb, vihjas ta siiski, et beebi tähtkujuks saab olema Veevalaja. «Minu elukaaslane Jesper, kaks poega ja isegi meie koer on Veevalajad ja praegu oodatud laps peaks ka siis sündima. Selline hästi vahva kooslus meil.»

Paaril sündis 2014. aastal esiklaps Aaron Troy ja teine poeg Thor Ragnar nägi ilmavalgust 2018. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles