Saate «Imikuga metsas» kangelaste kodus käisid kutsumata külalised: andsin ka kohalikule konstaablile teada (4)

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
«Imikuga metsas»
«Imikuga metsas» Foto: TV3

Uue saate «Imikuga metsas» peategelased sattusid halva üllatuse osaliseks: nende koduhoovis asuvates hoonetes käisid võõrad. «Kolada meie kõrvalhoonetes ja jätta kõik uksed pärani, ma ei mõista. Ja miks oli vaja maja uks ja köögi uks lahti teha ja lahti jätta?» pahandab Tõnu Jürgenson ühismeedias.

Mees tunnistab Facebooki tehtud postituses, et mõistab avalikkuse kasvanud huvi nende pere vastu. «Täitsa saan aru, et meid taheti oma silmaga näha. Aga oleks võinud külla tulemise ikka eelnevalt kokku leppida. Oleksime teadnud oodata, pannud kannu tulele, kohvi keetnud, küll oleks midagi ka lauale pannud. Saanud siis istuda ja mõnusalt juttu vesta,» kurjustas Jürgenson pättidega, kes käisid perele kuuluvaid hooneid uudistamas.

«Kolada meie kõrvalhoonetes ja jätta kõik uksed pärani, ma ei mõista. Ja miks oli vaja maja uks ja köögi uks lahti teha ja lahti jätta. Kogu minu eilne kütmine nüüd nagu maha visatud! Meil, jah, külm ei hakanud – oleme karastunud ja harjunud igal ajal õues magama –, aga lihtsalt küttepuudest kahju, mille soojus nüüd raisku läks,» jätkas mees kurjustamist.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles