Russell Crowe - kõige ülemakstum Hollywoodi näitleja

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Crowe
Russell Crowe Foto: AP / Scanpix

Nicole Kidman ja Russell Crowe on Hollywoodi kõige rohkem ülemakstud kuulsused.

«Ameerika gangsteri» staar võidutseb Forbesi ajakirja poolt koostatud edetabeli tipus, mis võrdles staaride palkasid filmide kogutuluga, vahendab femalefirst.

Kui «Gladiaatori» tegemine läks maksma 100 miljonit USA dollarit ning see tõi sisse 460 miljonit, siis Crowe hiljutised filmid nagu näiteks «Cinderella Man» ja «A Good Year» ei ole nii palju kinokülastajate rahakotte kergendanud, tuues sisse vaid 5 dollarit iga dollari pealt, mis mehele maksti.

«Ameerika gangster» võib veel ehk veidi kaasa aidata Crowe kasumlikkusele, kuna see on praeguseks teeninud 173 miljonit dollarit ehk pea topelt selle tegemisele kulutatud summast.

Teisele kohale ülemakstud näitlejate tabelis maandus austraallanna Nicole Kidman, tänu 15 miljonile dollarile, mille ta teenis viimase kassahiti «Kuldne kompass» tegemise eest. Film teenis Ameerikas oma avanädalavahetusel vaid 26 miljonit dollarit, mis on filmi tegemise väidetava maksumuse – 200 miljoni dollari – kõrval väga väike summa.

Need numbrid tähendavad, et Kidmani filmid toovad stuudiotele keskmiselt sisse 8 dollarit ühe pealt aga näiteks Angelina Jolie pealt, kellele makstakse vähem, kui Kidmanile, teenib stuudio keskmiselt 15 dollarit.

Ameerika koomik Jim Carrey maandus kolmandale kohale. Oma järgmise filmiga «Yes Man» on näitleja võtnud suure riski – talle ei maksta midagi ette ära vaid ta saab raha siis, kui film ilusti sisse toob.

Näitlejanna Jennifer Lopez tuli edetabelis viiendale kohale. Tulevane ema on vaikselt kogumas kuulsust, kui läbikukkunud filmides mängija. Tema viimane film «Gigli» ei ole tagasi teeninud isegi mitte seda summat, mis kulutati tegemisele.

Ajakirja Forbes ülemakstud näitlejate edetabel näeb välja selline:

1. Russell Crowe

2. Nicole Kidman

3. Jim Carrey

4. Will Ferrell

5. Jennifer Lopez

6. Adam Sandler

7. Cameron Diaz

8. Denzel Washington

9. Will Smith

10. Tom Cruise

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles