TOP 10 Tänavuse Fläshi edetabeli tipus võidutsevad kodumaised kaunitarid

Elu24
Copy

Sarnaselt möödunud aastaga kulges 2021 üsnagi keeruliselt, kuid helgeid hetki on võimalik leida ka kõige raskematel aegadel. Nõnda pakuti meile silmailu nii kõrvetavast Dubaist, hotellirõdult kuid ka koduseinte vahelt. Kõik need kõige kaunimad klõpsud on välja toodud siin, Elu24 «Fläshi» rubriigi lõppeva aasta edetabelis!

10. TÕSIELUSTAAR KOURTNEY KARDASHIAN

Esikümnele annab kütkestava alguse USA tõsielustaar Kourtney Kardashian, kes leidis tänavu endale uue armastuse. Kas just sügavad tunded muutsid staari ka julgemaks, seda teab vaid naine ise, kuid julgust jagus tal sel suvel küllaga. Nimelt väisas ta koos kallimaga moesõud paljastavas kleidis, mis pani isehakanud kriitikud ohkama.

PILTUUDIS 〉 Kas Kourtney Kardashian läks paljastava kleidiga üle piiri?

9. KAKSIKÕED MATHILDE JA PAULINE

Veel enne, kui edetabelit hakkavad vallutama kodumaised kaunitarid, heidame pilgu sarmika Prantsusmaa poole. Just sealt on pärit edetabeli üheksanda koha kangelannad, suunamudijad Mathilde ja Pauline Tantot. Kaksikõdesid ühendab lisaks sarnasele välimusele ka tugevalt juurdunud vaen riiete vastu, sest neid noored neiud tihti ei kanna. See on ka peamine põhjus, miks noored kaksikõed «Fläshi» rubriigi edetabelisse potsatasid. 

PRANTSUSE PIIGAD 〉 Kaksikõdedel ei püsi Instagramis riided üldse seljas

8. KRISTEL AASLAID, CAROLA MADIS JA EEVA ESSE

Kolm ei ole alati ilmtingimata parem kui üks, kuid kui Kristel Aaslaid, Carola Madis ja Eeva Esse ühiselt bikiinipilte jagavad, siis on ikka küll! Fotod on tehtud Islandil, kus Carola, Eeva ja Kristel koos Kanal 2 reisisaate «Kolm naist karavanis» uut hooaega filmisid. 

KUUMAD KAADRID 〉 Kristel Aaslaiu, Carola Madise ja Eeva Esse ühised bikiinipildid võtavad sõnatuks

7. NEIU CANNES'I FILMIFESTIVALIL

Selleks, et Fläshi edetabelisse jõuda, ei pea olema ilmtingimata tuntud nimi. Tasub vaid teha veidi vale valik suurejoonelise Cannes'i filmifestivali punasel vaibal ning põmaki, vägev seitsmes koht on sinu! Nõnda läks juulis filmifestivali külalisega, kes on siiani tundmatu.

UPS! 〉 Cannes'i filmifestivalil kätt tõstnud neiu paljastas kogemata oma rinnad

6. SUUSAÄSS KELLY SILDARU

Vigursuusatamise maailmameister Kelly Sildaru näitas end oktoobris fotošuudil täiesti uuest küljest. Uudsed asjad lähevad inimestele ikka peale ja kui ennast veidi teises valguses näidata, siis võib üllatada tuhandeid. Pole siis imestada, et fännid jalust rabanud Kelly haaras endale edetabelis kuuenda koha. 

Sellist Kellyt pole sa varem näinud! Suusakaunitari sensuaalne pilt võtab sõnatuks

5. SUPERMODELL PAULINA PORIZKOVA

Edetabeli viiendalt kohalt leiab Tšehhis sündinud Rootsi supermodelli Paulina Porizkova, kes tegeleb ka näitlemise ja kirjutamisega. Veebruaris võttis Paulina end sotsiaalmeedia pildi jaoks paljaks ja seda väga olulisel põhjusel. Ta soovis tõsta esile ebavõrdsust, mis puudutab vanemate naiste seksikaid ja paljastavaid pilte.

Paulina on tänaseks 56-aastane, kuid edetabelisse jõudis ta fotoga, mis oli tehtud paar kuud enne tema sünnipäeva.

55-aastane supermodell võttis paljaks ja lajatas: seksikusel ei ole säilivusaega

4. NÄILEJA MARTA LAAN

Draamateatri näitleja Marta Laan tuli, nägi ja haaras endale edetabeli neljanda koha fotoga, mille ta 3. jaanuaril Instagrami postitas. Pildiga soovis Marta sõpradele ja fännidele head uut aastat ning seda lausa nii säravalt, et pimestas kümneid tuhandeid silmapaare.

PÜHA MÜRISTUS 〉 Nii paljastavas kostüümis Marta Laant ei tunne äragi

3. TÕKKESPRINTER KREETE VERLIN

Kodumaistest kaunitaridest koosnevat esikolmikut alustab tõkkesprinter Kreete Verlin, kes käis tänavu suvel Rumeenias Euroopa võistkondlikel meistrivõistlustel. Rumeeniat nautinud Kreete näitas jälgijatele kaunist linnavaadet, kuid nagu sportlasele kombeks, pakkus ta ise vaatele korralikku konkurentsi. 

Eesti tõkkesprinter tegi hommikumantli eest lahti ja näitas rõdul vapustavat vaadet

2. FITNESSIKAUNITAR KAISA ABNER

Kui silmad on võrratust edetabelist väsinud, siis ära muretse, fitnessikaunitar Kaisa Kuusnõmm (neiupõlvenimi Abner) aitab su hädast välja! Taisse elama läinud ja tänavu abiellunud Kaisa haarab auväärse teise koha fotodega, mis pärinevad 2020. aastast. Piltidel näitab Kaisa oma head fitnessivormi ja lubab, et neid nähes su silm puhkab. 

Eesti fitnessikaunitar lajatab püksata pildiga: nüüd ulata telefon enda kallile kaasale, las tal ka silm natuke puhkab

1. MERYLIN NAU EHK FLÄSHI KUNINGANNA

Esikohale potsatab ei keegi muu kui Merylin Nau! Kunagine onlyfansitar haaras endale edetabelis lausa neli esikohta ning ühe pesupildiga platseerus ta neljandale kohale. Nõnda oleks Elu24 «Fläshi» rubriigi edetabeli esikümnes olnud mitte üks või kaks, vaid lausa viis Naud! 

Kuid selleks, et tänavune edetabel liiga üksluiseks ei läheks, panime kõik Naud kokku ja andsime naisele väärika tiitli: Fläshi kuninganna! 

SUVINE KLÕPS 〉 Dubais on kuum, kuid Merylin Nau on veel kuumem!

FOTO 〉 Merylin Nau sai Dubais suvitades uued rinnad

ERITI NAPP 〉 Merylin Nau viskas sõbrapäeva tähistamiseks rinnahoidja nurka

SEKSIKAS KAADER 〉 Endine onlyfansitar Merylin Nau viskas esmaspäeva puhul püksid jalast

KÕRVETAV! 〉 Merylin Nau laskus mustas pitspesus neljakäpukile

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles