PILTUUDIS ⟩ Kas Kourtney Kardashian läks paljastava kleidiga üle piiri?

Elu24
Copy
Kourtney Kardashian ja Travis Barker.
Kourtney Kardashian ja Travis Barker. Foto: IPA MilestoneMedia/PA Images/Scanpix

Tõsielustaar ja ettevõtja Kourtney Kardashian (42) käis nädalavahetusel mitmete teiste staaride seas Dolce & Gabbana moesõul. Tema käevangus oli muusikust kallim Travis Barker (45). 

Kourtney Kardashian kandis Dolce & Gabbana sõul moebrändi kleiti, mis ei jätnud kujutlusvõimele eriti palju ruumi. Tema lillelise kleidi alt kumas läbi must pitspesu ja vöökohal ilutses suur lill, mis paljude silmis beebikõhtu varjas. Kourtney senini spekulatsioonidele vastanud ei ole. «Kas ma näen beebikõhtu?» uurisid mitmed. 

Tõsielustaari jälgijatel jagus aga pilte nähes hulgaliselt arvamusi. «Liiga paljastav. Vabandust! Võib-olla sobib see ainult Itaalia tänavatele,» sõnas üks. «Kourtney näitab tervet oma keha, kuid kutt ei tohi isegi oma silmi näidata,» naljatas teine. «Jumal küll! See jama, mida inimesed selga panevad...» noomis kolmas.

Paljud märkisid, et Kourtney on Travis Barkeriga suhtes olles oma stiili palju muutnud. «Ma ei mõista su stiilivalikuid nüüd, kus sa temaga koos oled. Sa oled nii palju muutunud!» kirjutas keegi. «Ma arvan, et see oli üks kõige hullemaid rõivavalikuid,» sõnas teine naise jälgija. 

Kourtneyle ja kallimale Travisele paistis Veneetsia väga meeldivat. «Me kolime Itaaliasse,» sõnas mees kommentaariumis. Meedia andmetel on Kourtney ja Travis suhtes alates 2020. aasta lõpust. Instagramis tegi paar suhte avalikuks 2021. aasta jaanuaris. Kourtneyl on eelmisest kooselust telenäo Scott Disickuga kolm last. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles