1990ndate alguses hoidis Haapsalu linna hirmu all mõrvar Vassili Otškalenko, kes kohalikke tüdrukuid vägistas ja tappis. Nüüd jalutab ta vabakäiguvangina taas ringi. See on 30 aasta tagused haavad lahti kiskunud ning kohalik kogukond on hirmul. 

Esmaspäevases «Kuuuurija» erisaates rääkisid kohalikud elanikud, jõhkardi ohvrid, endised politseinikud ning Otškalenko lähedased ja mees isegi hirmust, mis on taas Haapsalu linna vallutanud.

8. aprillil 1990. aastal kaob Haapsalus viieaastane Diana. Punaseid dresse, beeži mantlit ja halli mütsi kandev pisike tüdruk haihtub väikelinnas, mis on senini pakkunud elanikele turvatunnet.

Linnas käivitub suur otsinguoperatsioon. Otsitakse kõikjalt, ent last ei leita. Neli kuud hiljem, 31. juulil, leiab üks Nõva kandis metsa läinud marjuline punase kummiku, mille sees on lapse jalg. Diana surnukeha lebab augus. Pisikese tüdruku laip on nii lagunenud, et ei suudeta tuvastada surma põhjust. Uurijatele jääb küll silma see, et lapse surnukeha on paljas ning tema pähe on mässitud aluspüksid. Mõrtsukas jääb tabatama.