Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Austraalia täkk Justin avaldas, kas ta oleks nõus geibaaris esinema

Copy

Austraaliast Eestisse elama kolinud meelelahutaja Justin McNairn, kes on abielus blogija Triinu Liis McNairniga, vastas sotsiaalmeedias fännide küsimustele. Üks fänn soovis teada, kas Justin oleks nõus geibaaris esinema. 

Austraaliast pärit Justin McNairn vastas reedel Instgarami-lugudes fännide küsimustele. Üks fänn tahtis näiteks teada, mis on juba mõnda aega Eestis elanud Justini jaoks kohalikud lemmiktoidud. «Mannapuder, küpsisetort ja hakklihakaste,» avaldas austraallane. 

Keegi tahtis teada, millised on aga mehe tulevikuplaanid. «Mul on piisavalt ideid, kuid eesmärk on luua tutvusi, rääkida ärist ja otsida investoreid.»

Muidugi tuli jutuks ka Eesti kliima. «Suvi oli ilus. Aga Eesti talve kardan ma kindlasti,» tunnistas Justin.

Üks fänn tundis aga huvi, kas Justin oleks nõus geibaaris esinema. «Kindlasti! Kui võimalus tuleb, võtan sellest kinni,» teatas ta.

Triinu Liisi ja Justini suhe sai alguse internetis 2020. aasta märtsis, kuid nad kohtusid päriselt alles möödunud aasta detsembris. Vähem kui kaks kuud hiljem panid armunud leivad ühte kappi!

Möödunud neljapäeval, 18. veebruaril jagas Triinu Liis sotsiaalmeedias, et on austraallasest kallima Justin McNairniga abiellunud.

Oktoobris sai Justin endale ka elamisloa. Elamisluba tähendab Justini jaoks seda, et ta saab kasutada hüvesid, millele on Eesti kodanikul õigus – esmane arstiabi, vabadus töötada konkreetsetes ettevõtetes ilma piiranguteta, avada lisatasudeta pangakonto jm. 

Märksõnad

Tagasi üles