VIDEO ⟩ Brigitte Susanne keerutas Duo Meedia peol jalga 2 Quick Starti saatel: see on minu ja Roni laul!

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Brigitte Susanne Hunt Kanal 2 peol.
Brigitte Susanne Hunt Kanal 2 peol. Foto: Remo Tõnismäe

Neljapäeval toimunud Duo Meedia raadio- ja telehooaja avapeol paistis Brigitte Susanne Hunt silma ülimalt stiilse kleidiga. Peomeeleolus sai 2 Quick Starti esinemise ajal lava ees ka hoogsalt näppu visatud.

Brigitte Susanne Hunt paistis neljapäevasel Duo Meedia uue hooaja avapeol usutavasti kõigile silma. Kaunis, kuid veidike paljastav maani must kleit sobis talle nagu valatult ja pani ehk mõne isegi kadestama.

Küsimusele, kust ta sellise imelise kleidi välja võlus, ta väga vastata ei tahtnud. «Hashtag rahad on makstud!» sõnas Hunt laia naeratusega, vihjates ilmselt enda hiljutisele väljaütlemisele, mis tekitas omajagu kõmu.

Brigitte Susanne Hunt Kanal 2 peol
Brigitte Susanne Hunt Kanal 2 peol Foto: Remo Tõnismäe

Hunt nautis enda sõnul pidu täiel rinnal ja tal on väga hea meel, et tuli üle Kanal 2, kus ta on uue tõsielusaate «Armastuse malev» saatejuht. Äsja eetrisse läinud saatel läheb tema sõnul suurepäraselt.

«Tagasiside on ausalt megapositiivne, mul on hea meel selle üle. Tavaliselt on see, et kui sa teed midagi, siis inimesed on vait. Kui sa kuuled seda, et inimesed on vait, siis on järelikult halb projekt. Kui inimesed lähevad aga närvi või kiidavad, siis järelikult on hea asi,» rääkis ta Elu24-le uhkusega.

Kui Eesti menukaim bänd 2 Quick Start lavale astus, läksid Hundil silmad kohe särama. Värske saatejuht räägib, et see on tema lemmikbänd ning laul «Ühega miljoneist» pidi lausa tema ja endise kallima Ron Nõmme jaoks eriline olema.

Tõepoolest võis Hunti näha just selle loo ajal lava ees esireas möllamas. 

Vaata videot siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles